Τα "Jessica Jones", "Unbreakable Kimmy Schmidt", "Grace and Frankie" και "Orange is the New Black", επιστρέφουν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα “Jessica Jones”, “Unbreakable Kimmy Schmidt”, “Grace and Frankie” και “Orange is the New Black”, επιστρέφουν

TV, Ειδήσεις | 18-1-2016 |

Βρισκόμαστε επισήμως, και εδώ και καιρό σε Netflix Fever… Αυτό να λέγεται…

Όπως ήδη ξέρετε το Netflix είναι πλέον και στην Ελλάδα (με τον δικό μας Ανέστη Χατζηδιάκο να έχει ήδη account και να “παίζει” ήδη με την υπηρεσία), αλλά ίσως καθυστερήσουμε λίγο ακόμα να φτάσουμε στο επίπεδο του εξωτερικού, σε ό,τι αφορά το διαθέσιμο υλικό.

Αλλά άλλο είναι το θέμα μας.

4 σειρές επισήμως επιστρέφουν, και εμείς δεν μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι για κάτι τέτοιο.

Η Jessica Jones, μετά τον ενθουσιασμό που προκάλεσε σε κοινό και κριτικούς, ανανεώθηκε από την πλατφόρμα, για μία πλήρη δεύτερη σεζόν 13 επεισοδίων, χωρίς όμως ακόμα να έχει ανακοινωθεί επισήμως η ημερομηνία προβολής.

Η κωμωδία της Tina Fey, “Unbreakable Kimmy Schmidt”, επίσης θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν, η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου.  

maxresdefault (1)

Το αναπάντεχα διασκεδαστικό “Grace and Frankie”, επιστρέφει την Παρασκευή 6 Μαΐου.

Grace and Frankie  Season 1 netflix handout .... Jane Fonda and Lily Tomlin in the Netflix Original Series "Grace and Frankie". Photo by Melissa Moseley for Netflix.Ê

Βέβαια αυτό που περιμένουμε εναγωνίως, και ειδικά μετά το φινάλε της τρίτης σεζόν, είναι το “Orange is the New Black”, του οποίου η τέταρτη σεζόν θα προβληθεί επόσης Παρασκευή, στις 17 Ιουνίου όμως, με αυτόν τον κύκλο να παρουσιάζει περισσότερους χαρακτήρες, με κεντρικό θέμα μία πληγή της Αμερικής, τον υπερπληθυσμό των φυλακών.

orange-is-the-new-black-interview-600x369

Διαβάστε περισσότερα για: ,