Πρώτο Teaser για το "Marseille" την πρώτη Γαλλική σειρά του Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο Teaser για το “Marseille” την πρώτη Γαλλική σειρά του Netflix

Ειδήσεις | 18-1-2016 |

Το Marseille ή αλλιώς η Μασσαλία, πέρα από μια υπέροχη Γαλλική Μεσογειακή πόλη, είναι και το όνομα της πρώτης σειράς του Netflix που δεν μιλά Αγγλικά. Σας το είχαμε πει άλλωστε όταν σας κάναμε εντατικό φροντιστήριο για το Netflix και πριν αυτό έρθει και στην Ελλάδα, ότι το μεγάλο δίκτυο ετοιμάζει πλέον και σειρές σε άλλες χώρες του κόσμου πέρα από την Αμερική με την αρχή να γίνεται με το Marseille και την Γαλλία και άλλες χώρες όπως η Ιταλία να ακολουθούν.

Η σειρά έχει την εξής περίληψη:

«Καθώς οι δημοτικές εκλογές της Μασσαλίας πλησιάζουν, ο Robert Taro, ο Δήμαρχος της πόλης τα τελευταία 25 χρόνια, ετοιμάζει την τελευταία του κίνηση: να προωθήσει την ψήφιση της κατασκευής ενός καζίνο στο ιστορικό κέντρο της Marina. Τίποτε δεν έχει αφεθεί στη τύχη και ο διάδοχος του, Lucas Barrès, έχει κιόλας διοριστεί. Όμως η υπέρμετρη φιλοδοξία του τελευταίου και τα μυστικά συμφέροντα των ηγετών της πόλης εμποδίζουν τα σχέδια του Δημάρχου. Ο αγώνας για το Δημαρχείο εξελίσσεται σε έναν αγώνα δύναμης χωρίς όρια. Ένα και μόνο ερώτημα προκύπτει: πόσο μακριά θα το τραβήξουν;»

Η πρεμιέρα του Marseille, στο οποίο παίζουν οι Gérard Depardieu, Benoît Magimel, Géraldine Pailhas, Nadia Farès, Stéphane Caillard, Jean-René Privat, Guillaume Arnault, Hedi Bouchenafa, Carolina Jurczak και Nassim Si Ahmed, είναι προγραμματισμένη για τις 5 Μαΐου, σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα