Πως θα είναι ο Spider-Man που θα δούμε στο Civil War; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πως θα είναι ο Spider-Man που θα δούμε στο Civil War;

Ειδήσεις | 9-1-2016 |

Όπως ενδεχομένως να γνωρίζετε, στο επερχόμενο Captain America: Civil War θα κάνει την εμφάνιση του και ο Spider-Man, η πρώτη του ήρωα σ’ αυτό το κινηματογραφικό σύμπαν των Avengers, αφού ως τώρα ήταν… απομονωμένος στο δικό του franchise. Ταυτόχρονα θα είναι και η πρώτη εμφάνιση του 20χρονου Tom Holland στον πρωταγωνιστικό ρόλο, που παίρνει την σκυτάλη του ρόλου από τον Andrew Garfield. Η ηλικία του Holland είναι και το σημαντικότερο από τα χαρακτηριστικά του ήρωα, που θα δούμε όχι μόνο στο Civil War.

Σύμφωνα με τον Joe Russo, o Spider-Man ήταν ο αγαπημένος σούπερ-ήρωας των παιδικών του χρόνων και ο χαρακτήρας, που θα ήθελε να εντάξει στην ταινία θα έπρεπε να έχει εκείνα τα στοιχεία, που είχαν αποτυπωθεί περισσότερο στο μυαλό εκείνου και των εκατομμυρίων φαν του ήρωα σε όλο τον κόσμο. Στα μάτια του, ο Peter Parker είναι έφηβος, ένας μαθητής με ιδιαίτερες δυνάμεις και βαθύ αίσθημα ευθύνης. Είναι μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους ήρωες και από εκεί ξεκινούν όλα, όπως και το casting: ήταν απαραίτητη η επιλογή ενός νέου ηλικιακά ηθοποιού, για να υπάρξει ένα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας για ρεαλισμό, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και στο background του ήρωα. Ο σκηνοθέτης χρησιμοποιεί το παράδειγμα του σπιτιού, που μεγάλωσε ο Peter Parker στις ταινίες του Raimi με πρωταγωνιστή τον Tobey Maguire, που στην Νέα Υόρκη είναι κάπως ακριβό. Σύμφωνα με τον Russo σκέφτηκαν ξανά, πως μπορεί να είναι το περιβάλλον ενός χαρακτήρα, που μεγαλώνει με την θεία του, σε μια οικογένεια με ένα μοναδικό εισόδημα, στην σύγχρονη Νέα Υόρκη;

Ωραία όλα αυτά, θα πείτε, άλλα τον νέο Spider-Man πότε θα τον δούμε; Οι δημιουργοί του Civil War δεν αποκαλύπτουν αν θα έχουμε κάποια μικρή έστω εμφάνιση σε κάποιο από τα trailers, που θα ακολουθήσουν. Σε κάθε περίπτωση, η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2016.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,