Ο Taron Egerton αποκαλύπτει τι θα γίνει στο 'Kingsman 2' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Taron Egerton αποκαλύπτει τι θα γίνει στο ‘Kingsman 2’

Ειδήσεις | 29-1-2016 |

Ο 26χρονος ηθοποιός αποκάλυψε αυτό που περίμεναν πολλοί φαν από το sequel του ”Kingsman: The Secret Service”, αναφέροντας ότι η δεύτερη ταινία θα έχει μια ”διεθνή ιστορία” αντίθετα με την πρώτη που είχε γυριστεί εξ ολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας ”Eddie the Eagle” στο πλευρό του Hugh Jackman, ο Egerton ανοίχτηκε λιγάκι για το sequel του ”Kingsman”. Είπε ότι η ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα το καλοκαίρι και θα μας συστήσει έναν νέο εχθρό που θα έρθει να αντικαταστήσει τον μοχθηρό χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Samuel L. Jackson. Επίσης ανέφερε ότι το σενάριο είναι έτοιμο και είναι εκπληκτικό.

Συνέχισε λέγοντας ότι το sequel θα είναι διεθνές αυτή τη φορά και ο χαρακτήρας του θα ξεκινήσει μια περιπέτεια που θα τον φέρει σε πολλά μέρη του κόσμου. ”Προφανώς δεν μπορώ να πω πολλά αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γυρίσαμε το ένα εξ ολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που θα αλλάξει στο επόμενο… Είναι μια πολύ πιο διεθνής ιστορία, πηγαίνουμε σε μερικά απίστευτα μέρη, και έχουμε έναν κακό που θα κοντράρει τον Samuel Jackson – Ο καινούριος αυτός χαρακτήρας είναι τόσο έξυπνα γραμμένος που θα ευχόμουν να τον έπαιζα εγώ. Είναι φοβερός.”

Ο Egerton και ο Jackson θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Gary ”Eggsy” Unwin και Valentine αντίστοιχα. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Colin Firth θα γυρίσει και αυτός ως  Harry Hart. Σκηνοθέτης του ”Kingsman 2” θα είναι και πάλι ο Matthew Vaugn το οποίο αναμένεται στην Αμερική στις 16 Ιουνίου του 2017.