Ο Leonardo DiCaprio, θέλει να γίνει ο Πούτιν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Leonardo DiCaprio, θέλει να γίνει ο Πούτιν

Ειδήσεις | 19-1-2016 |

Έχει ενσαρκώσει πολλούς και διάφορους ρόλους, δεν έχουμε να πούμε. Από τον Jack στον “Τιτανικό”, μέχρι τον έμπορο γουναρικών στο “The Revenant“, η καριέρα του έχει να επιδείξει πολλά. Αλλά από ό,τι φαίνεται ο Leo, έχει ακόμα πολλούς χαρακτήρες να του προκαλούν το ενδιαφέρον. Και ένας από αυτούς είναι ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin.

Μιλώντας στη Γερμανική εφημερίδα “Welt am Sonntag”, για την προώθηση της ταινίας του Innaritu (για την οποία ο ίδιος ο σκηνοθέτης περιγράφει σαν δύσκολη, και μπορείς να θυμηθείς το βίντεο εδώ), ο DiCaprio περιγράφει τον πολιτικό σαν έναν πολύ ενδιαφέροντα χαρακτήρα, για να συμπληρώσει, ότι θα ήθελε να τον ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη:”Θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες ταινίες σχετικά με τη Ρωσική ιστορία, καθώς υπάρχουν ιστορίες ισάξιες του Σαίξπηρ. Αυτό είναι καταπληκτικό για έναν ηθοποιό. Θα ήθελα να κάνω και τον Ρασπούτιν.”

Ο ηθοποιός έχει ήδη γνωριστεί με τον πολιτικό, το 2010, σε ένα συνέδριο στην Αγία Πετρούπολη, σχετικά με την εξαφάνιση της τίγρης της Σιβηρίας.

Και συνέχισε: “Ο οργανισμός μου (ο οποίος αφορά το περιβάλλον και τα άγρια είδη) έχει προσφέρει υποστήριξη σε πολλά σχέδια για την προστασία αυτών των αιλουροειδών. Ο Πούτιν και εγώ έχουμε μιλήσει μόνο για αυτό και όχι για πολιτική.”

Μετά από αυτή την συνάντηση ο Πούτιν χαρακτήρισε τον Dicaprio, σαν “αληθινό άνδρα”, κυρίως για την ολοκλήρωση του ταξιδιού του, παρά κάποιες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, όπως το ότι και οι δύο πτήσεις που πήρε παρουσίασαν δυσκολίες λόγω καιρικών συνθηκών, με τη μία να καταλήγει πίσω στη Νέα Υόρκη, και την άλλη να μένει στο Ελσίνκι.

Το τι ακριβώς τώρα θα συμβεί με αυτό, δεν ξέρουμε, αλλά μετά από τέτοια δήλωση, σίγουρα σε κάποιο γραφείο προετοιμάζεται το πρώτο προσχέδιο του σεναρίου…

Διαβάστε περισσότερα για: ,