Ο Hans Zimmer ξαναενώνει τις δυνάμεις του με τον Christopher Nolan! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Hans Zimmer ξαναενώνει τις δυνάμεις του με τον Christopher Nolan!

Ειδήσεις | 8-1-2016 |

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που ο Christopher Nolan σκηνοθέτησε ταινία χωρίς τον Hans Zimmer στο πλευρό του για το score. Η τελευταία στην οποία δεν έγραψε μουσική ήταν το ‘The Prestige’ αλλά ακόμα κι εκεί ο Hans Zimmer είχε τη θέση του εκτελεστικού παραγωγού για τη μουσική (executive music producer).

Τώρα, λοιπόν, σύμφωνα με το Hans-Zimmer.com, ο Nolan και ο Zimmer πρόκειται να συνεργαστούν ξανά, για το θρίλερ που ετοιμάζει ο πρώτος, με τίτλο Dunkirk, που θα τοποθετείται χρονικά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην ταινία λέγεται πως θα παίξουν οι Tom Hardy, Mark Rylance και Kenneth Branagh, με το υπόλοιπο cast να μην είναι ακόμα γνωστό. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως ο Zimmer έχει ήδη ξεκινήσει να συνθέτει το score, αν και τα γυρίσματα της ταινίας δεν θα ξεκινήσουν πριν τον Μάιο.

Θα πρέπει, βέβαια, να ξέρετε ότι την ερχόμενη άνοιξη, ο Hans Zimmer ξεκινά την πρώτη του περιοδεία, η οποία θα περιλαμβάνει στάσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης και εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμά του!

Το ‘Dunkirk’ αναμένεται να ντεμπουτάρει στις αίθουσες των Η.Π.Α. στις 21 Ιουλίου του 2017 κι εμείς, περιμένοντάς την, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να θυμηθούμε το score που μας έκανε να λατρέψουμε το Interstellar (2014) ακόμη περισσότερο.