Ο Εξορκιστής (μάλλον) επιστρέφει ως τηλεοπτική σειρά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Εξορκιστής (μάλλον) επιστρέφει ως τηλεοπτική σειρά

TV, Ειδήσεις | 24-1-2016 |

Ο Eξορκιστής, μια από τις πιο επιτυχημένες  αλλά και cult ταινίες της δεκαετίας του ’70, όπως φαίνεται θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη και θα γίνει σειρά.

Το τηλεοπτικό κανάλι FOX έχει ήδη παραγγείλει τον πιλότο. Η σειρά θα χρησιμοποιήσει ως βάση το μυθιστόρημα του William Peter Blatty που κυκλοφόρησε το 1971 και πάνω στο οποίο βασίστηκε και η ταινία. Ούτε οι πρωταγωνιστές αλλά ούτε και η ημερομηνία κυκλοφορίας έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Πάντως, εκεί στο Hollywood έχουν τρελαθεί και παράγουν  μανιωδώς την μια τηλεοπτική σειρά μετά την άλλη. Είπαμε ωραία η τηλεόραση. Κατά πως φαίνεται είναι το μέλλον της βιομηχανίας, αλλά μήπως να υπάρχει και κάποιο μέτρο ;

Μέχρι, λοιπόν, να έχουμε κάποιο υλικό από την τηλεοπτική σειρά του Εξορκιστή, ας θυμηθούμε το trailer της ταινίας του 1973 που πρωταγωνιστούσε η Ellen Burstyn ως η μητέρα, ο Max von Sydow ως ο ιερέας, και η Linda Blair ως η δαιμονισμένη κορασίδα. Μάλιστα η προβολή του συγκεκριμένου trailer είχε απαγορευτεί εκείνη την εποχή καθώς είχε θεωρηθεί «υπερβολικά τρομακτικό».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1cfklE3-Kes]

Διαβάστε περισσότερα για: