Ο Christoph Waltz, θα μπορούσε να επιστρέψει στον επόμενο 007, υπό έναν όρο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Christoph Waltz, θα μπορούσε να επιστρέψει στον επόμενο 007, υπό έναν όρο

Ειδήσεις | 4-1-2016 |

Ας τονίσουμε πριν το οτιδήποτε άλλο, ότι το Spectre ήταν όσο να πεις απογοητευτικό, κυρίως δε γιατί η κόντρα μεταξύ James Bond και Ernst Stavro Blofeld, είχε προοπτικές οι οποίες δεν έφτασαν εκεί που έπρεπε.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του franchise και την επιστροφή του Waltz, εκείνος θέλει να επιστρέψει, αλλά έχει και τους όρους του.

Και ένας από αυτούς είναι σημαντικός και λογικός. Ο Christoph Waltz θα επιστρέψει σαν Ernst Stavro Blofeld αν και εφόσον ο Daniel Craig επιστρέψει σαν James Bond. Ο κύριος λόγος είναι για να διατηρηθεί η συνέχεια των πραγμάτων, ασχέτως αν οι ταινίες του πράκτορα δεν φημίζονται για κάτι τέτοιο. Το πόσο καλός είναι ο Waltz στα πάντα, το μαρτυρά το βιογραφικό του, και σίγουρα πέρα από τον ίδιο, θα θέλαμε και εμείς να τον δούμε περισσότερο.

Και αυτός όρος που θέτει, πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει απόλυτη λογική. Οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών συνδέονται με μία μακρά ιστορία, και είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ανάμεσα στον 007 και έναν “κακό”. Ο ίδιος πιστεύει ότι αν ο Bond αλλάξει, τότε το κοινό δεν θα έχει εμπιστοσύνη στους χαρακτήρες που θα υπάρχουν στην οθόνη.

Με την επιστροφή του Graig στο franchise να είναι ακόμα στον αέρα, αναμένουμε περισσότερα νέα για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα για: ,