Ο Christian Bale έμαθε να παίζει drums σε δύο βδομάδες, ακούγοντας Pantera και Mastodon! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Christian Bale έμαθε να παίζει drums σε δύο βδομάδες, ακούγοντας Pantera και Mastodon!

Ειδήσεις | 19-1-2016 |

Ακόμα κι αν ο Christian Bale αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη βιογραφική ταινία τουMichael Mann για τη ζωή του Enzo Ferrari λόγω ανησυχίας για την υγεία του, ο Βρετανός ηθοποιός συνεχίζει να είναι ένας απ’ τους πιο αφοσιωμένους ηθοποιούς στο Hollywood. Ας μην ξεχνάμε ότι έχασε σχεδόν 30 κιλά για το ρόλο του στο ‘The Machinist’ και έγινε “θηρίο” για να υποδυθεί τον Batman μετά από ένα χρόνο. Για τον πρόσφατο ρόλο του στη ταινία του Adam McKay, The Big Short, ο Bale έμαθε να παίζει drums ακούγοντας Panteraκαι Mastodon.

Ο χαρακτήρας του BaleMike Burry, ξεσπάει παίζοντας σ’ ένα double kick-drum το ‘By Demons Be Driven’ των Pantera. Ο Βρετανός δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι έμαθε να παίζει μετά από δύο βδομάδες έντονων μαθημάτων με έναν δάσκαλο και δεν άκουγε τίποτα άλλο εκτός από Pantera και Mastodon.

H κριτική μας για το The Big Short

Ο Bale επίσης αποκάλυψε πως πριν από τα γυρίσματα της ταινίας είχε σοβαρά προβλήματα με το γόνατό του. Όταν ο σκηνοθέτης πρότεινε την ιδέα να χρησιμοποιηθεί ένας κασκαντέρ, οBale του είπε: “Όχιόχι. Όλα θα πάνε καλά. Απλά άσε με να το κάνω.”

Μπορείτε να δείτε τον Bale να μιλάει για το πώς έμαθε να παίζει drums εδώ:

Πηγή