Ο Chris Rock, θα παραμείνει ως παρουσιαστής των Oscar - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Chris Rock, θα παραμείνει ως παρουσιαστής των Oscar

Ειδήσεις | 25-1-2016 |

Και ενώ όσοι θέλουν να μποϋκοτάρουν τα Oscar φέτος, ζήτησαν από τον παρουσιαστή Chris Rock να παραιτηθεί, ο ηθοποιός παραμένει στη θέση του.

Ένας από τους παραγωγούς της βραδιάς, ο Reginald Hudlin δήλωσε στο Entertainment Tonight, ότι ο εναρκτήριος μονόλογος του Rock, σίγουρα θα αναφερθεί στο #OscarsSoWhite και στη συζήτηση που έχει προκύψει σχετικά με το ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υποψήφιοι για τις κατηγορίες ερμηνείας είναι μόνο λευκοί. Ο Rock φαίνεται να έχει δουλέψει από την αρχή όλα του τα κείμενα.

“Ο Chris είναι σκληρός στη δουλειά. Αυτός και η ομάδα του κλειδώθηκαν σε ένα δωμάτιο,” δηλώνει ο Hudlin. “Τα πράγματα έγιναν πιο προκλητικά, και μου δήλωσε ότι έχει αλλάξει τα πάντα και έγραψε το show από την αρχή. Είναι τόσο διεξοδικός. Είναι τόσο ευφυής, και πλέον είμαι 1000% σίγουρος ότι θα παραδώσει κάτι, για το οποίο ο κόσμος θα μιλάει για εβδομάδες.”

Ο Hudlin πάντως μας προετοιμάζει σχετικά με τα σχόλια που θα κάνει ο Rock: “Η Ακαδημία είναι προετοιμασμένη, και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά που θα κάνει. Ξέρουμε τι θέλει το κοινό, και θα δώσουμε στον κόσμο αυτό που θέλει.”

Η συζήτηση φαίνεται να φουντώνει, και να συνεχίζεται.

Διάβασε επίσης:

Η πρόεδρος της Ακαδημίας των Oscar, για την απουσία μαύρων υποψηφίων

Top 10+1: Οι φετινές ταινίες που αξίζει να δεις και αγνοήθηκαν παντελώς από τα Oscars

Εκτός Θέματος 59: O Mark Ruffalo, το μποϋκοτάζ, η Charlotte Rampling, ο ρατσισμός προς τους λευκούς και όλα τα στραβά των Oscars 

Διαβάστε περισσότερα για: