Ο Adam Driver στη νέα ταινία του Jim Jarmusch - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Adam Driver στη νέα ταινία του Jim Jarmusch

Ειδήσεις | 13-1-2016 |

Ο Jim Jarmusch συνεργάζεται με άτομα τόσο cool όσο είναι και ο ίδιος – απλά αναφέρουμε τα ονόματα Tilda Swinton και Tom Hiddleston. Από την άλλη, ο Adam Driver αποδεικνύει ότι είναι ηθοποιός που δεν έχει πρόβλημα μετά το Star Wars να αναλάβει ρόλο σε μία μικρότερη (αλλά όχι και λιγότερο σπουδαία) ταινία.

Έτσι, η συνεργασία των δύο αποτελεί απλά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ο Driver θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Jarmusch, Paterson που περιγράφεται ως μία «ειρωνική κωμωδία».

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει τα Amazon Studios και η K5 International.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Amazon Studios κινούνται ιδιαιτέρως «επιθετικά» στον τομέα της κινηματογραφικής παραγωγής. Πρόσφατα αγόρασε το Elvis & Nixon με τους Kevin Spacey – Michael Shannon, καθώς και την κωμωδία εποχής Love & Friendship με την Kate Beckinsale και την Chloë Sevigny.

«Η στήριξη του Amazon για τον Jim και την ταινία δείχνει όχι μόνο μια πραγματική πίστη στο σπουδαίο κινηματογραφικό ταλέντο, αλλά και τη δέσμευση να δώσουν στην ταινία τεράστια στήριξη, για να επιτρέψουν στο Paterson να φτάσει στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό» είπε εκ μέρους της Κ5 οCarl Clifton.