Νέα σειρά από τον Jim Carrey με τίτλο 'I'm Dying Up Here' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα σειρά από τον Jim Carrey με τίτλο ‘I’m Dying Up Here’

Ειδήσεις | 13-1-2016 |

O Jim Carrey αποφασίζει να κάνει τηλεόραση και εμείς ακούμε προσεκτικά. Στην νέα σειρά που το Showtime ανακοίνωσε πως επέλεξε για μια τουλάχιστον σεζόν, πρωταγωνιστούν οι Melissa Leo και ο Ari Graynor και μας βρίσκει στον κόσμο του stand-up comedy.

H σειρά που θα έχει διάρκεια μίας ώρας θα λέγεται I’m Dying Up Here. Η σειρά θα φέρει την Milissa Leo στην τηλεόραση, όντας άλλη μία κινηματογραφική ηθοποιός που έρχεται στην μικρή οθόνη, ενώ ο  Jim Carrey θα είναι ένας από τους παραγωγούς της.

Το I’m Dying Up Here μας μεταφέρει σε μια σκηνή stand-up comedy στα 1970s, ενώ πέρα από τις κωμικές στιγμές θα μας μεταφέρει και το πόσο δύσκολο είναι να κάνει κάποιος το κοινό να γελάσει. Ο Dave Flebotte (Will & Grace) θα είναι ο σεναριογράφος της σειράς. Πέρα από τον Carrey στην παραγωγή βρίσκουμε τους  Flebotte και Michael Aguilar (The Departed) και την Christina Wayne (Copper). Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του William Knoedelseder και σκηνοθέτης θα αναλάβει ο Jonathan Levine (Warm Bodies). Πέρα από την Leo στην σειρά θα δούμε τους Clark Duke, Michael Angarano, Andrew Santino, RJ Cyler, Erik Griffin και Stephen Guarino. Το πότε θα δούμε την σειρά δεν είναι ακόμα γνωστό.

Με το I’m Dying Up Here το Showtime μπαίνει ακόμα πιο δυνατά στις καλές σειρές, έχοντας ήδη στο δυναμικό του τα  Shameless, Billions, Homeland, The Affair, Ray Donovan, Masters of Sex, House of Lies, Penny Dreadful, Episodes, Dice, Roadies και την συνέχεια του Twin Peaks.