Ημερομηνία για την 6η σεζόν Game of Thrones και κοντά σε συμφωνία για ακόμη 2 κύκλους - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ημερομηνία για την 6η σεζόν Game of Thrones και κοντά σε συμφωνία για ακόμη 2 κύκλους

TV | 9-1-2016 |

Μια από τις μικρές λεπτομέρειες, που μας διέφευγαν, σχετικά με την 6η σεζόν του Game of Thrones ήταν η ημερομηνία της πρεμιέρας της, που τελικά θα είναι η 24η Απριλίου 2016. Την ίδια στιγμή, το HBO βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της σειράς.

Οι συζητήσεις δεν αφορούν απλά την ανανέωση του Game of Thrones για 7η σεζόν άλλα και για την 8η και θα είναι η δεύτερη φορά, που το HBO το κάνει αυτό, αφού είχε επαναληφθεί το 2014 (για τις σεζόν 5 και 6). Επιπλέον, η συμφωνία θα συνοδεύεται και με σημαντικές αυξήσεις στις αποδοχές των ηθοποιών, τοποθετώντας τους ανάμεσα στους πιο υψηλά αμειβόμενους στον χώρο της καλωδιακής τηλεόρασης.

Όλα αυτά δείχνουν αυτό, που όλοι γνωρίζουμε: πως το Game of Thrones είναι η ναυαρχίδα του HBO και το δίκτυο θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από αυτό, όσο καλύτερα και για όσο περισσότερο μπορεί.

Βέβαια, βρισκόμαστε και σε έναν ιδιαίτερα κομβικό σημείο για την σειρά. Είναι η πρώτη φορά από το 2011, που ξεκίνησε η προβολή της, που η ιστορία της τηλεοπτικής εκδοχής “προσπερνά” τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στην αντίστοιχη λογοτεχνική έκδοση. Μάλιστα ο συγγραφέας George RR Martin έχει… κάνει χόμπι το να χάνει τις προθεσμίες για την παράδοση του υλικού του τελευταίου του βιβλίου, γεγονός που καθιστά αδύνατο οποιοδήποτε ενδεχόμενο κυκλοφορίας του πριν το ξεκίνημα της 6ης σεζόν του Game of Thrones.


Δείτε τις πρώτες εικόνες από την νέα σεζόν

Δείτε το πρώτο teaser από την 6η σεζόν του Game of Thrones