Οι ταινίες στις αίθουσες (28/1-3/2) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες στις αίθουσες (28/1-3/2)

Πρεμιέρες | 28-1-2016 |

Οχτώ νέες πρεμιέρες έχουμε σήμερα με άρωμα Oscars και μεγάλο ενδιαφέρον και για τις ταινίες που συνεχίζουν να παίζονται στις αίθουσες από τις προηγούμενες βδομάδες. Δείτε όλες τις ταινίες που παίζονται και τις ώρες και αίθουσες που τις παίζουν στο Cinego!

Creed – Σε 51 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα

Ο Silvester Stalone παίζει για ακόμη μια φορά τον ρόλο του Rocky, όμως αυτή τη φορά τα γάντια δεν τα φορά εκείνος, αλλά ο Creed, ένας μαθητής του. Ο Stallone κατέκτησε την Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο, ενώ είναι υποψήφιος και για το Oscar δεύτερου Αντρικού ρόλου για την ερμηνεία του, με αρκετές φωνές να μιλάνε για αδικία που το μαύρο καστ της ταινίας δεν πήρε υποψηφιότητες.

Δείτε την κριτική μας για το Creed

Οι αίθουσες που ανοίγει το Creed στο Cinego

The Danish Girl (Το κορίτσι από την Δανία) – Σε 45 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα

O Eddie Redmayne υποψήφιος και πάλι για Oscar μετά την περσινή νίκη του, φέτος αντί για επιστήμονας είναι η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα στην ιστορία που υποβλήθηκε σε αλλαγή φύλου. Πλάι του η αγαπημένη μας Alicia Vikander, που διεκδικεί επίσης το Oscar.

Δείτε την κριτική μας για το Danish Girl

Οι αίθουσες που παίζεται η ταινία στο Cinego

The Boy – Σε 32 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα

Το θρίλερ της βδομάδας έχει μια Αμερικανίδα νταντά και ένα παιδί κούκλα που προσέχει για μια Βρετανική οικογένεια, μετά τον χαμό του γιού τους. Χωρίς να έχει πάρει θετικά σχόλια, είμαστε σίγουροι όμως πως πολλοί φαν των ταινιών τρόμου θα το προτιμήσουν.

Δείτε την κριτική μας για το The Boy

Οι αίθουσες που ανοίγει η ταινία στο Cinego

Η Ολοκαίνουρια… Καινή Διαθήκη – Σε 11 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα

The_Brand_New_Testament_24718436_type12499

Έκανε αίσθηση στο Φεστιβάλ των Καννών, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς του Cinego η Amelie του 2016. Στο Η Ολοκαίνουρια… Καινή Διαθήκη, ο θεός υπάρχει ανάμεσά μας και συγκεκριμένα ζει στις Βρυξέλλες, μέχρι που η κόρη του θα βαλθεί να τον αποκαλύψει στον κόσμο και να γράψει την ολοκαίνουρια καινή Διαθήκη.

Δείτε την κριτική μας για το Η Ολοκαίνουρια… Καινή Διαθήκη

Το πρόγραμμα των αίθουσών που ανοίγει η ταινία στο Cinego

Mediterranea – Σε 3 αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δυο φίλοι αποφασίζουν να αφήσουν την Αφρική σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής στην Ιταλία. Διασχίζοντας τη Μεσόγειο ξέρουν ότι αφήνουν κάτι λίγο χειρότερο για να βρουν κάτι λίγο καλύτερο. Γρήγορα η εχθρότητα και η βία που θα αντιμετωπίσει θα αλλάξουν το αρχικό πλαίσιο. Η πιο επίκαιρη ταινία της χρονιάς έρχεται στην Ελλάδα μετά από πολλά βραβεία. Το προσφυγικό και η μετανάστευση σε ένα μικρό αριστούργημα που αποτελεί την πρώτη ταινία του .

Δείτε την κριτική μας για το Mediterranea 

Οι αίθουσες που ανοίγει η ταινία στο Cinego

Interruption – Σε δύο αίθουσες στην Αθήνα

Είναι μεγάλο κρίμα που μία από τις καλύτερες Ελληνικές ταινίες που πήγε μάλιστα και στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ανοίγει σε μόλις 2 αίθουσες και μόνο στην πρωτεύουσα. Όσοι βρίσκεστε στην πρωτεύουσα δεν θα πρέπει ωστόσο να χάσετε αυτό το ιδιαίτερο ποιητικό δημιούργημα του Γιώργου Ζώη.

Δείτε την κριτική μας για το Interruption 

Οι αίθουσες και το πρόγραμμα για το Interruption στο Cinego

Οι δύο ταινίες που συμπληρώνουν τις 8 είναι η νέα ταινία της Barbie, καθώς και το Ο Άλβιν και η παρέα του – Σκίουροι στον δρόμο, ένα ιδιαίτερο μείγμα animation και κανονικής ταινίας με την γνωστή παρέα των σκιούρων και του Άλβιν.

O πρωταθλητής βέβαια στις αίθουσες γι’ αυτή τη βδομάδα παραμένει το The Revenant και ο Leonardo Dicaprio, που παίζεται σε 102 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε μόλις 7 αίθουσες περιορίστηκε ο Steve Jobs. Σε 54 αίθουσες εξακολουθεί να παίζεται ο Νοτιάς του Τάσου Μπουλμέτη, ενώ στις 44 αίθουσες έπεσε το Ένας Άλλος Κόσμος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Πρωταθλητής στα παιδικά συνεχίζει να είναι ο Μικρός Πρίγκιπας που παίζεται σε 54 αίθουσες, ενώ άλλες καλές ταινίες που συνεχίζουν και παίζονται είναι το Star Wars σε 17 αίθουσες, το Son of Saul σε 4 αίθουσες στην Αθήνα και τοMustang παίζεται πλέον μόνο στην Θεσσαλονίκη.