Οι "πειρατές" απολογούνται για την διαρροή του "Hateful 8" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι “πειρατές” απολογούνται για την διαρροή του “Hateful 8”

Ειδήσεις | 4-1-2016 |

Η πειρατική ομάδα πίσω από την παράνομη διανομή του “The Hateful Eight”, απολογήθηκαν για το γεγονός ότι έδωσαν την ταινία σε torrents sites, πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες.

Η “Hive-CM8”, η οποία επίσης έδωσε επίσης παράνομα τα “Spectre”, “The Big Short” και γενικά πολλές ταινίες της περιόδου, εξέφρασε την θλίψη της για τη ζημία που προκάλεσε, αναφέροντας πως τελικά ίσως και να επωφελήθηκε η ταινία από τον όλο θόρυβο: “Συγνώμη για την απογοήτευση, αλλά δεν υπήρξε χακάρισμα ή κάτι αντίστοιχο. Λάβαμε τις κόπιες από κάποιον που τις πουλούσε στον δρόμο. Και σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι που τις αγόρασαν. Πολλές ακόμα ταινία βρίσκονταν στο διαδίκτυο πολλές μέρες πριν, αλλά όχι από εμάς. Θελήσαμε να μοιραστούμε την ταινία για τους ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να δουν όλες τις υποψήφιες ταινίες, στον κινηματογράφο.

Η “Hive-CM8″ επιμένει ότι ενθαρρύνει τους χρήστες της να βλέπουν πρώτα τις ταινίες στις αίθουσες, και υπόσχεται να μην ξαναβγάλει καμία, αν δεν έχει κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες:”Δεν σκοπεύαμε να πληγώσουμε κανέναν. Δεν ξέραμε ότι θα αποκτήσει τέτοια δημοσιότητα, τόσο γρήγορα.”

(Ναι, διότι μία νέα ταινία του Ταραντίνο, δεν ενδιαφέρει κανέναν!!!)

Και συνεχίζουν: “Πιστεύουμε ότι πλέον όλοι μιλούν για αυτήν, πράγμα που σίγουρα θα αυξήσει τα εισιτήρια.”

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις Η.Π.Α. την ημέρα των Χριστουγέννων, και σε αντίθεση με τα Inglourious Basterds και Django Unchained τα οποία στην πρώτη εβδομάδα προβολής είχαν εισπράξεις $38  και $30.1 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα, το The Hateful Eight μετά από δύο εβδομάδες έχει εισπράξεις $29.6 εκατομμύρια.

Η διαρροή της ταινίας οδήγησε τις έρευνες στον παραγωγό Andrew Kosove, έναν από τους συμβούλους της εταιρείας παραγωγής Alcon Entertainment. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το DVD με την ταινία, δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του.

Διαβάστε περισσότερα για: