Η νέα μούσα του Woody Allen, είναι η Miley Cyrus - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα μούσα του Woody Allen, είναι η Miley Cyrus

Ειδήσεις | 26-1-2016 |

H νέα μούσα του Woody Allen βρέθηκε μεν, δεν την περιμέναμε δε.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Allen έχει πλέον στο cast της σειράς του για το Amazon, την Miley Cyrus, η οποία έχει να εμφανιστεί σε σειρά από το 2011, όπου και τελείωσε η “Hannah Montana”. Μαζί με την Cyrus, θα δούμε και την Elaine May, στη δεύτερη συνεργασία της με τον Allen, μετά το “Small Time Crooks.”

Αυτά που ξέρουμε για τη σειρά είναι ελάχιστα. Γνωρίζουμε ότι θα διαδραματίζεται στο 1960, και θα αποτελείται από 6 μισάωρα επεισόδια. Επίσης τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο. Τώρα αν θα καταφέρει η αγνώστου ακόμα τίτλου σειρά να βγει μέσα στο 2016, αυτό είναι άγνωστο.

Ο ίδιος πάντως Allen ανακοίνωσε τον προηγούμενο Μάιο ότι ήδη έχει μετανοιώσει για την συνεργασία του με τα Amazon: “Μου είναι αρκετά δύσκολο. Είχα μία αναιδέστατη αυτοπεποίθηση και έλεγα ‘Θα το γυρίσω σαν ταινία… Θα είναι σαν ταινία σε 6 μέρη’. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτσι.”

Στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς, είχαμε δει το “Irrational Man”, το οποίο απέσπασε μικτές κριτικές, και περιμένουμε φέτος την, επίσης, άτιτλη ακόμα, ταινία του με τους Kristen Stewart, Blake Lively, Steve Carell και Jesse Eisenberg.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,