Η Kim Basinger θα παίξει στο Fifty Shades Darker - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Kim Basinger θα παίξει στο Fifty Shades Darker

Ειδήσεις | 29-1-2016 |

Μετά την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του 50 Shades of Gray η Universal κινήθηκε γρήγορα για να αρχίσει η μεταφορά και των άλλων δύο βιβλίων της τριλογίας της E.J. James σε ταινίες. Στο cast της δεύτερης από αυτές που έχει τίτλο Fifty Shades Darker θα συμμετέχει η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός και πρώην Top Model Kim Basinger.

Ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson θα επιστρέψουν στους ρόλους των άτακτων εραστών Christian Gray και Anastasia Steele, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του cast που αποτελείται από τους Luke Grimes, Eloise Mumford και Max Martini.

Η Basinger θα υποδυθεί την Elena Lincoln, που είναι συνεργάτης του Christian και επίσης η γυναίκα που του έμαθε τα πάντα για την αίθουσα συνεδριάσεων αλλά και για την κρεβατοκάμαρα. Με δεδομένο ότι την γνώρισε όταν ήταν 14 ετών αγόρι, η Anastasia δικαιολογημένα την αποκαλεί με το παρατσούκλι ”Mrs. Robinson”. Ο Niall Leonard, σύζυγος της E.J. James, δουλεύει μαζί της για το σενάριο της ταινίας ενώ ο James Foley θα σκηνοθετήσει αυτή, αλλά και την επόμενη ταινία που θα έχει τίτλο Fifty Shades Freed.

Το Fifty Shades Darker θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, ενώ το Freed θα έρθει στις 19 Φεβρουαρίου του 2018.