Η 4η σεζόν του Rectify θα είναι και η τελευταία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η 4η σεζόν του Rectify θα είναι και η τελευταία

TV, Ειδήσεις | 9-1-2016 |

Η εκπληκτική original σειρά του SundanceTv Rectify θα ολοκληρωθεί στην 4η σεζόν της, όπως ανακοινώθηκε, σημαίνοντας έτσι το τέλος μιας σπουδαίας δημιουργίας για την αμερικάνικη τηλεόραση.

Ήταν 2013 όταν το Sundance Channel μπήκε και αυτό με τη σειρά στη λογική της δημιουργίας original σειρών ακολουθώντας παραδείγματα, όπως αυτό του Netflix, αλλά και την τάση των τελευταίων χρόνων που θέλει την αμερικάνικη τηλεόραση να δημιουργεί σειρές αντάξιες των κινηματογραφικών παραγωγών.

Η πρώτη, λοιπόν, σειρά που μας παράδωσε ήταν το διαμάντι που ακούει στο όνομα Rectify. Η ιστορία επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Daniel Holden (Aden Young) ο οποίος σε ηλικία 18 χρονών καταδικάστηκε σε θάνατο και τώρα ύστερα από 19 χρόνια στην πτέρυγα των θανατοποινιτών, χάρις σε νέα στοιχεία DNA, επιστρέφει στο σπίτι του.

Η σειρά πραγματεύεται, χωρίς ανούσιους διδακτισμούς, τη θανατική ποινή, την επανένταξη στην οικογένεια και στην κοινωνία, τα όρια του ανθρώπου μπροστά στο θάνατο, την αναζήτηση μια ανώτερης δύναμης αλλά και το ζήτημα της αλήθειας. Ο πρωταγωνιστής ποτέ δε δηλώνει αθώος γιατί δε ξέρει ούτε ο ίδιος πού βρίσκεται πλέον η αλήθεια.

Τελικά ποιο είναι το έγκλημα ;Ποιος το θύμα και ποιος ο θύτης;

Αυτά ακριβώς τα στοιχεία είναι που κάνουν το Rectify μια σπουδαία σειρά και χάρισαν μερικές  από τις δυνατότερες τηλεοπτικές στιγμές.

Η παραγωγή της 4ης σεζόν είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Απρίλιο και η σειρά να βγει στον αέρα το φθινόπωρο του 2016.

Προλαβαίνετε να δείτε τους  προηγούμενους 3 κύκλους, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, και να παρακολουθήσετε μια συγκινητική ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα για: ,