Έρχεται reunion για τα Φιλαράκια!!!! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται reunion για τα Φιλαράκια!!!!

TV | 13-1-2016 |

Ίσως η πιο αγαπημένη σειρά όλων των εποχών έχει βαλθεί να αναβιώσει το NBC. Σήμερα λοιπόν στο πλαίσιο του Television Critics Association event για τους δημοσιογράφους, το NBC ανακοίνωσε ότι οι 6 θα επιστρέψουν σε ένα special δίωρο event. Το special αυτό event θα είναι ένα αφιέρωμα για τον τηλεοπτικό σκηνοθέτη James Burrows, που συμπλήρωσε σκηνοθεσία 1000 επεισοδίων σε σειρές όπως τα Taxi, The Bob Newhart Show και Cheers.

Δεν αναφερόμαστε ακόμα σε επεισόδιο των Friends όπως τα ξέραμε, καθώς το NBC δεν ειναι καν σίγουρο ότι θα καταφέρει να φέρει σε ένα δωμάτιο την ίδια στιγμή και τους έξι πρωταγωνιστές. Ωστόσο και οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο special κάτι που κάνει την παρουσία τους το event που όλοι περιμένουμε, καθώς πιθανό είναι να αναβιώσουν τα γνωστά μας Φιλαράκια με κάποιο τρόπο, αν και το special επικεντρώνεται στον James Burrows.

Η μετάδοση του συγκεκριμένου special αναμένεται να γίνει στις 21 Φεβρουαρίου, και σίγουρα αυξάνει και πάλι τις φήμες για ένα κανονικό reunion των έξι σε ένα special επεισόδιο, νέα σειρά ή ταινία, κάτι που αναμένουν χρόνια τώρα οι fans με πάντα κάποιον από τους πέντε να αντιστέκεται. Μένει να δούμε λοιπόν τι ακριβώς θα είναι αυτό το reunion.

Περισσότερα τις επόμενες μέρες…