Εφτά μήνες θα αργήσουμε να δούμε το επόμενο Star Wars - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εφτά μήνες θα αργήσουμε να δούμε το επόμενο Star Wars

Ειδήσεις | 21-1-2016 |

Η τεράστια επιτυχία του Star Wars: The Force Awakens, με την κατάληψη του ρεκόρ των εισπράξεων στις ΗΠΑ, έκανε την Disney να αλλάξει την ημερομηνία κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας της τριλογίας και όγδοη της σειράς. Έτσι η εταιρία επέλεξε να βγάλει την ταινία στις αίθουσες αντί για τον Μάη του 2017 όπως ήταν προγραμματισμένο, τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους, και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου 2017, σε μια προσπάθεια να κερδίσει το αυξημένο κοινό που πάει σινεμά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δείτε επίσης: Πότε θα δούμε τις επόμενες ταινίες Star Wars;

Μη χάσετε: Το μαγικό Ιρλανδικό νησί στον Ατλαντικό από το Star Wars: The Force Awakens

Η καθυστέρηση αυτή θα αυξήσει την αναμονή και θα μας κάνει μάλλον να παρακολουθήσουμε ακόμα περισσότερα trailers από ότι στο Force Awakens, καθώς η ταινία είναι ήδη σε περίοδο γυρισμάτων, συνεπώς προς το τέλος του 2016 θα πρέπει να αναμένουμε και το πρώτο υλικό.

Αντί του νέου Star Wars, η ταινία που θα βγάλει η Disney τον Μάη, θα είναι οι νέοι Πειρατές της Καραϊβικής, ενώ η μετακίνηση για τον Δεκέμβρη του Star Wars, το φέρνει απέναντι στο πρώτο sequel του Avatar, με την μάχη του box office να αναμένεται επική…

Επίσης: Ποιος είναι τελικά ο Supreme Leader Snoke; (Spoiler Alert!)

Μη χάσετε: Εκτός Θέματος 56: To νέο Star Wars στο μικροσκόπιο