Δεν θα δούμε το Avatar 2 τα Χριστούγεννα του 2017. Πως εμπλέκεται το Star Wars; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δεν θα δούμε το Avatar 2 τα Χριστούγεννα του 2017. Πως εμπλέκεται το Star Wars;

Ειδήσεις | 22-1-2016 |

To περιμένουμε εδώ και χρόνια και φαίνεται πως, τελικά, θα το περιμένουμε λίγο παραπάνω. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο sequel του Avatar, το οποίο προγραμματιζόταν να κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2017, κάτι που τελικά δεν θα συμβεί, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την νέα ημερομηνία.

Βέβαια, η 20th Century Fox δεν επιβεβαίωσε ποτέ την ημερομηνία της πρεμιέρας και το μόνο, που είχαμε, ήταν η θέληση της ομάδας παραγωγής να έχει την ταινία έτοιμη για την συγκεκριμένη περίοδο.

Κάποιες πηγές αναφέρουν, πως η αλλαγή οφείλεται στην καθυστέρηση της προετοιμασίας της ταινίας. Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται και γίνονται δοκιμές σε τεχνικές λεπτομέρειες της παραγωγής (γραφικά, εφέ κλπ), ενώ δεν έχει καν οριστεί η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων.

Οι… κακές γλώσσες, όμως, λένε πως μπορεί να υπάρχει άλλος λόγος πίσω από αυτή την απόφαση. Μόλις πριν λίγα 24ωρα μάθαμε για την απόφαση της Disney να μεταφέρει την πρεμιέρα του επόμενου επεισοδίου Star Wars στις 15 Δεκεμβρίου 2017, σε μια περίοδο που περιμένει να ευνοηθεί εμπορικά, ακριβώς όπως συνέβη με το The Force Awakens.

Δύο τόσο δυνατά blockbusters, με παρόμοιο κοινό, δύσκολα θα βλέπαμε στις αίθουσες την ίδια περίοδο…

Διαβάστε περισσότερα για: ,