2016: Οι 15 σειρές του Netflix που πρέπει να τσεκάρεις! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

2016: Οι 15 σειρές του Netflix που πρέπει να τσεκάρεις!

TV, Αφιερώματα | 26-1-2016 |

Πέρα από την ευχάριστη είδηση της χρονιάς, ότι το «Netflix» ήρθε στην χώρα μας, κανονικά και με τον νόμο και αφού γνωρίζουμε πως το πασίγνωστο δίκτυο προβολείς τηλεοπτικών σειρών, αναλαμβάνει και δικές του παραγωγές, ιδού οι 15 καλύτερες επιλογές για φέτος.. Μόνο στο «Netflix» και για τους φανατικούς του αποκλειστικά!

Marseille

massalia

Σε αυτή την σειρά έχουμε αναφερθεί ξανά, που δεν είναι άλλη από την πρώτη γαλλική και γαλλόφωνη σειρά του «Netflix» με Γάλλους ηθοποιούς και πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Gerard Depardieu.

Το «Marseille» φαίνεται να φθάνει ποιοτικά το εξαιρετικό «House of Cards» και μας καλωσορίζει σε μια ιστορία που θα μας απασχολήσει.

Στις δημοτικές εκλογές της Μασσαλίας, ο δήμαρχος των τελευταίων 20 ετών, Robert Taro, προετοιμάζει άλλη μια νίκη του: ασκεί πίεση για την ψήφο του, με αίτημα την κατασκευή ενός καζίνου στο ιστορικό κέντρο της Μαρίνα. Τίποτα δεν έχει απομείνει για αλλαγή, και ο διάδοχος του Lucas Barrès, είναι ήδη διορισμένος. Όλες οι παράτολμες φιλοδοξίες και τα μυστικά ενδιαφέροντα, όμως των ηγετών της πόλης, είτε προέρχονται από ακριβές βίλες ή από τις πόλεις των βόρειων προαστίων, απειλούν τα σχέδια του Δημάρχου. Ο αγώνας για την ανάδειξη του νικητή είναι έντονος και μη αναστρέψιμος. Άραγε μέχρι που μπορεί να φθάσει κανείς για την κορυφή; To Πρώτο trailer του Marseille

3%

3%

Ο κόσμος χωρίζεται σε δυο έννοιες – κατηγορίες. Εξέλιξη ή Αφανισμός.

Όσοι άνθρωποι θέλουν να πάνε μπροστά μπορούν να προσπαθήσουν, αλλά μόνο το 3% από αυτούς το πετυχαίνει.

Ο Cesar Charlone, δημιουργός των εξαιρετικών City of God», «Blindness» και «The Constant Gardener» βάζει στο υπόβαθρο το θέμα της εξουσίας και της δουλείας, στο Πορτογαλικό θρίλερ γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην Βραζιλία, που μας προϊδεάζει κάτι το μοναδικό!

Love

love

Έχοντας αναφερθεί ξανά σε αυτή την σειρά, θα την λατρέψετε σίγουρα οι λιγότερο ρομαντικοί ή εκείνοι που δεν αντέχουν άλλο μελό επί της οθόνης. Στο «Love», παρακολουθούμε τις κωμικοτραγικές περιπέτειες του ζευγαριού (Mickey) Gillian Jacobs και (Gus) Paul Rust. Με απλά λόγια.. καλωσήρθατε στον έρωτα του 21ου αιώνα και αν σας αρέσει το χιούμορ και οι καταστάσεις των σειρών «Girls», «You’re the Worst» και «Knocked Up», δεν πρέπει να το χάσετε. Δείτε το trailer

Δες τις υπόλοιπες με ένα click στο TvFreaks.gr

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,