Τρίτη σεζόν για το Fargo το 2017 με νέο καστ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τρίτη σεζόν για το Fargo το 2017 με νέο καστ

TV, Ειδήσεις | 18-12-2015 |

H δεύτερη σεζόν του Fargo άφησε τους περισσότερους τουλάχιστον ικανοποιημένους, με την σειρά να παίρνει γρήγορα ανανέωση για τρίτη σεζόν και το κεντρικό μυαλό της, Noah Hawley να σημειώνει όμως ότι αυτή θα αργήσει και δεν πρόκειται να την δούμε πριν το 2017.

Ο λόγος που θα καθυστερήσει η σειρά είναι κυρίως ο καιρός, καθώς σύμφωνα με τον Hawley η σειρά είναι μια χειμωνιάτικη σειρά και δεν επαρκεί ο χρόνος ώστε να γυριστεί αυτόν τον χειμώνα ώστε να είναι έτοιμη του χρόνου. Επίσης πολύ σημαντικό είναι για το αφεντικό του Fargo όλα τα επεισόδια να έχουν γραφτεί πριν από την έναρξη των γυρισμάτων, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα. Έτσι η τρίτη σεζόν θα ξεκινήσει πιθανότατα γύρισμα τον Νοέμβρη του 2016 και θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2017.

Αυτό δεν είναι μη συνηθισμένο για την σειρά, καθώς ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη σεζόν υπήρχε και πάλι κενό περί τον ενάμιση χρόνο, ενώ οι δημιουργοί σημειώνουν ότι το Fargo είναι περισσότερο σαν μια δεκάωρη ταινία που προβάλεται στην τηλεόραση και όχι σαν σειρά που κάνει πρεμιέρα σε στάνταρ ημερομηνίες κάθε χρόνο.

Η τρίτη σεζόν θα τοποθετηθεί χρονικά στο 2010, τέσσερα χρόνια μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, χωρίς όμως κανένα από τα μέλη του καστ της σεζόν να γυρνάει στην σειρά. Έτσι η τρίτη σεζόν της σειράς θα έχει νέο καστ, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.