Το The Leftovers ανανεώνεται για τρίτη σεζόν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το The Leftovers ανανεώνεται για τρίτη σεζόν

Ειδήσεις | 11-12-2015 |

Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν του The Leftovers, η σειρά έδειχνε να βρίσκεται στον αέρα, με το κοινό της να είναι μειωμένο και το HBO να σκέφτεται να την κόψει. Όμως το κοινό της σειράς φαίνεται ότι κατάφερε να πετύχει την ανανέωση της, για μία τρίτη σεζόν που θα είναι όμως μάλλον και η τελευταία, μετά από διαμαρτυρίες online αλλά ακόμα και συγκεντρώσεις υπέρ της σειράς.

Εκπρόσωπος του HBO δήλωσε “Με μεγάλο ενθουσιασμό καλωσορίζουμε τους Damon Lindelof, Tom Perrotta και όλους τους άλλους ταλαντούχους συντελεστές πίσω από το ‘The Leftovers’ στην τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς. Η σειρά έγινε μία από τις πιο ιδιαίτερες του HBO και μας κάνει περήφανους για την πρωτοτυπία της, που δημιούργησε ένα μεγάλο και φανατικό κοινό.”

Το HBO μάλιστα είπε ότι είναι απόφαση των δημιουργών να τελειώσει η σειρά μετά από την τρίτη σεζόν, ενώ υποσχέθηκε ένα διφορούμενο αλλά μεγάλης έντασης φινάλε για την σειρά! Το κατά πόσο τώρα η απόφαση να σταματήσει το Leftovers στην τρίτη σεζόν του, ανήκει όντως στον δημιουργό της σειράς που ανησυχούσε για την ανανέωσή της, δεν το ξέρουμε, αλλά τουλάχιστον οι φανς της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να δούνε του χρόνου την τελευταία σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα για: