Το τεράστιο leak των ταινιών που θα ναι υποψήφιες για Oscars ή τι θα δεις απόψε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το τεράστιο leak των ταινιών που θα ναι υποψήφιες για Oscars ή τι θα δεις απόψε

Ειδήσεις | 25-12-2015 |

Άρχισε με το The Hateful Eight του Tarantino που διέρρευσε στο ιντερνετ λίγο πριν την σημερινή του πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Και η συνέχεια ήρθε με τα The Revenant, Steve Jobs, Room, Spotlight, The Danish Girl, Joy, Carol, και λίγο πολύ σχεδόν όλες τις ταινίες που θα βρίσκονται φέτος υποψήφιες για Oscar! Ένα μεγάλο leak από screeners ταινιών έγινε διαθέσιμο στα γνωστά torrent sites και μάλιστα σε ασυνήθιστα καλή ποιότητα. Πρόκειται για screener DVDs που δίνονται στα μέλη της ακαδημίας ώστε να δουν τον μεγάλο όγκο των ταινιών και να αποφασίσουν ενόψει των ψηφοφοριών για τα Oscar που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Πάντα όμως κάποιος είτε ηθελημένα, είτε όχι θα κάνει το λάθος και έτσι ταινίες που δεν έχουν παίξει καν στις αίθουσες θα βρεθούν στους υπολογιστές των πειρατών. Το μεγάλο πανηγύρι λοιπόν άρχισε και τα downloads των κορυφαίων φετινών ταινιών όπως το The Revenant, που πιθανώς θα δώσει Oscar στον Leonardo DiCaprio, το Spotlight, το πρώτο φαβορί για το Oscar αυτή τη στιγμή, και όλα τα άλλα, μετράνε πλέον εκατοντάδες χιλιάδες.

Δείτε επίσης: Εκτός Θέματος 55: Τα Oscars, οι Σφαίρες και οι (24 Αγγλόφωνες) καλύτερες ταινίες του 2015 στο μικροσκόπιο

Δείτε επίσης: Πόσες διαρροές μπορεί να αντέξει το The Hateful Eight;

Το Hollywood ως συνήθως ψάχνεται να δει τι έγινε με φήμες να θέλουν συγκεκριμένο παραγωγό να είναι η πηγή, ενώ οι σινεφίλ ανά τον κόσμο αναμένεται πλέον να δουν κάποιες από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς στο σπίτι τους, αντί για το σινεμά.