Το Hail Ceasar των Coen ταινία έναρξης της Berlinale - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Hail Ceasar των Coen ταινία έναρξης της Berlinale

Ειδήσεις | 4-12-2015 |

H νέα ταινία των αδερφών Coen, για την Χρυσή Εποχή του Hollywood με το εντυπωσιακό cast θα κάνει πρεμιέρα στην Berlinale σαν ταινία έναρξης της, στις 11 Φεβρουαρίου. Οι Coen έχουν συμμετέχει και στο παρελθόν στο Φεστιβάλ του Βερολίνου με τα The Big Lebowski και True Grit. Το αν θα είναι και στο διαγωνιστικό το Hail Ceasar, είναι άγνωστο, πράγμα όμως μάλλον δύσκολο λόγω θέματος, με το πιθανότερο να είναι να βρίσκεται εκτός συναγωνισμού.

Το Hail, Caesar! θα αφορά μία μέρα ενός ανθρώπου ενός στούντιο γυρισμάτων που καλείται να λύσει όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται σε μία τυπική μέρα γυρισμάτων, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Brolin, και βασίζεται στο πραγματικό πρόσωπο του Eddie Mannix, εργαζόμενου στα στούντιο της MGM. Εκείνος θα έρθει σε επαφές με τρελούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς, την ώρα που ο μεγάλος σταρ μίας από τις μεγαλύτερες παραγωγές της εποχής, ο George Clooney, που γυρίζει την ταινία Hail Ceasar απάγεται μυστηριωδώς. Δουλειά του Mannix είναι να κρατήσει μακριά από τα media τα σκάνδαλα, τις τρέλες, το αλκοόλ και να φτιάξει ότι πάει στραβά.

Οι star που θα δούμε στην ταινία πέρα από τον Brolin και τον Clooney είναι οι Scarlett Johansson, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum σε μια ταινία που αναμένεται όσο λίγες. Η πρεμιέρα του Hail Ceasar έχει οριστεί για τον Φλεβάρη του 2016, λίγο μετά την πρεμιέρα στην Berlinale.

Δείτε το trailer και περισσότερα για την ταινία

To Cinefreaks θα βρίσκεται και φέτος, όπως και κάθε χρόνο στο Βερολίνο!

Επίσης: Η Meryl Streep πρόεδρος της Επιτροπής στην Berlinale 2016

Διαβάστε περισσότερα για: