Τι λέει ο Harrison Ford για την spin-off ταινία με πρωταγωνιστή τον Han Solo; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι λέει ο Harrison Ford για την spin-off ταινία με πρωταγωνιστή τον Han Solo;

Ειδήσεις | 15-12-2015 |

Ενώ ο Luke Skywalker είναι, πρακτικά, ο πρωταγωνιστής του Star Wars saga, κανένας άλλος κεντρικός χαρακτήρας δεν είχε μεγαλύτερη επιρροή στο κοινό και δεν είχε αγαπηθεί τόσο όσο ο Han Solo και η… αυθάδειά του.

Όσον αφορά τον Harrison Ford, ο συνδυασμός του φυσικού του ταλέντου και της έντασης που έβγαζε στον πιο χαρακτηριστικό του ρόλο, σίγουρα «πρόσθεσε» πόντους στην δημοτικότητα του saga. Παρ’όλα αυτά πλησιάζει ο καιρός που ο Harrison Ford δεν θα είναι ο μοναδικός Han Solo στο σύμπαν του Star Wars.

O εν λόγω χαρακτήρας σύντομα θα υποβληθεί σε casting ξανά, προκειμένου να γυριστεί η spin-off ταινία αφιερωμένη σε αυτόν. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν μας αφήνει παρά με μια απορία : ο Harrison Ford τι λέει γι αυτό;

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Ford έδωσε μια αρκετά ξερή απάντηση που δεν άφηνε πολλά περιθώρια σχετικά με το αν θα εμπλακεί στην spin-off ταινία του Han Solo (η οποία παραμένει ακόμα χωρίς τίτλο) :

«Είμαι σίγουρος ότι όποιος είναι υπεύθυνος για την ταινία αυτή, και δεν είμαι εγώ αυτός, θα λάβει υπόψη του όλες τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει όταν πάει να κάνει ένα τέτοιο πράγμα. Οπότε ας καταστήσουμε αυτό τον υπεύθυνο για να απαντήσει οποιαδήποτε ερώτηση που θα επιθυμούσατε να απευθύνετε σε εμένα (σχετικά με την ταινία για τον Han Solo), διότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό».

Ίσως όμως ο Ford να αποτελούσε το μέντορα αυτού του ηθοποιού που επρόκειτο να αναλάβει έναν τέτοιο εικονικό του ρόλο (ήδη 2.500 άτομα έχουν περάσει από casting) ;

«Όχι, ούτε αυτό πρόκειται να κάνω», προσθέτει αυτός.

Τα παραπάνω φυσικά σημαίνουν ότι ο νέος Han Solo θα είναι σημαντικά διαφορετικός από αυτόν του Ford που όλοι ξέρουμε, ωστόσο οφείλει να μιλάει και να ερμηνεύει με τέτοιον τρόπο που να συνδέεται με τον πυρήνα του χαρακτήρα. Πολλά ονόματα ηθοποιών έχουν ακουστεί για τον ρόλο, όπως ο Chris Pratt και ο Josh Hutcherson, αλλά τίποτα φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, πράγμα που μας αφήνει να κάνουμε εικασίες για το ποιος ηθοποιός θα μπορούσε να είναι ο καταλληλότερος για τον Han. Άλλωστε το να ακολουθήσεις τα βήματα του Harrison Ford σε ένα τόσο επικό franchise δεν θα είναι εύκολο, ούτε στο ελάχιστο.

Έτσι όμως μπορούμε με μια σχετική ασφάλεια να υποθέσουμε ότι ο Ford έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του με το Star Wars saga. Ο ίδιος κιόλας ήθελε τον χαρακτήρα του νεκρό μετά το τέλος της original Star Wars τριλογίας, οπότε ήταν ήδη μια έκπληξη το γεγονός ότι έχει έναν (πρωταγωνιστικό;) ρόλο στο The Force Awakens. Θα μπορούσε δηλαδή αυτή να είναι η τελευταία του ταινία;

Ας μην ξεφεύγουμε όμως, το «Star Wars : The Force Awakens» κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 24 Δεκέμβρη – ενώ στον υπόλοιπο, σχεδόν, πλανήτη στις 17 Δεκέμβρη. καλή τύχη στο να αποφύγετε τα spoilers, may the force be with you.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,