Θανατηφόρο ατύχημα στο set του "Resident Evil: The Final Chapter" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θανατηφόρο ατύχημα στο set του “Resident Evil: The Final Chapter”

Ειδήσεις | 26-12-2015 |

Μερικούς μήνες μετά το ατύχημα μίας κασκαντέρ, ατύχημα που την έριξε σε κώμα, είχαμε και άλλο τραγικό γεγονός στα γυρίσματα του “Resident Evil: The Final Chapter”, με ένα μέλος του συνεργείου να χάνει τη ζωή του. Το παράδοξο βέβαια είναι ότι το δυστύχημα συνέβη στις 3 Δεκεμβρίου, αλλά μαθεύτηκε λίγα 24ωρα πριν.

Ο Ricardo Cornelius βρισκόταν στη Νότιο Αφρική για τα γυρίσματα της ταινίας, όταν ένα Humvee (αυτά τα στρατιωτικά 4×4), γλίστρησε από την περιστρεφόμενη εξέδρα που βρισκόταν και τον καταπλάκωσε. Ο Cornelius μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Από την ημέρα του ατυχήματος, μέχρι σήμερα, ούτε το στούντιο, ούτε ο σκηνοθέτης Paul W.S. Anderson, ούτε κανείς άλλος από την παραγωγή δεν έχει πει το παραμικρό για το γεγονός, ούτε στην οικογένεια του θύματος, πράγμα που ήδη έχει ξεκινήσει να δημιουργεί ερωτηματικά για αυτήν τη στάση.

Ίσως βέβαια όλο αυτό να γίνεται για να μην υπάρξει και άλλη κακή δημοσιότητα γύρω από την ταινία, καθώς πριν λίγο καιρό, η κασκαντέρ, Olivia Jackson ήταν εμπλεκόμενη σε ένα ατύχημα με μηχανή που την άφησε σε κώμα. Μία κάμερα τοποθετημένη πάνω σε μηχανικό βραχίονα βραχυκύκλωσε, δεν άλλαξε θέση, και η Jackson έπεσε επάνω της με υψηλή ταχύτητα. Έχει συνέλθει από το κώμα, αλλά εξαιτίας του ατυχήματος έχασε το ένα της χέρι, και έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο πρόσωπο.

Αυτό που ακούγεται είναι ότι μετά και την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, το franchise θα ολοκληρωθεί για τα καλά.

Διαβάστε περισσότερα για: