Θα υπάρξει "Kill Bill Vol.3"; Ο Tarantino απαντά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα υπάρξει “Kill Bill Vol.3”; Ο Tarantino απαντά

Ειδήσεις | 7-12-2015 |

Ο Quentin Tarantino μιλάει εδώ και πολύ καιρό για την πιθανότητα να ολοκληρώσει το σύμπαν του Kill Bill σαν μία τριλογία. Οι φανατικοί των ταινιών (του γράφοντος συμπεριλαμβανομένου) έχουν εκφράσει την επιθυμία για ένα Kill Bill Vol. 3 στο οποίο θα δούμε την κόρη της Vivica A. Fox, να θέλει να πάρει εκδίκηση από την “Νύφη”, για τον θάνατο της μητέρας της.

Το The Hateful Eight του Ταραντίνο, στις αίθουσες 7 Ιανουαρίου

“Υπάρχει πιθανότητα,” δήλωσε σε συνέντευξή του στο “What The Flick?!”. “Κυρίως για έναν λόγο. Αρχικά, εγώ και η Uma [Thurman] θα περάσουμε καλά σε ακόμα μία συνεργασία. Έβαλα αυτόν τον χαρακτήρα να περνάει πολλά. Και ήθελα για αυτήν να περάσει μία ήσυχη περίοδο. Ήθελα να έχει χρόνο με την κόρη της, για να απολαύσει τη ζωή της για λίγο. Η ιδέα είναι όλοι να είναι στην ηλικία που είναι.”

“Από την άλλη νομίζω ότι το Kill Bill είναι μακράν η πιο ιδεατή ταινία μου, γιατί ξεπέρασα τα θέματα του Pulp Fiction για να δημιουργήσω έναν κόσμο που πραγματικά δεν υπάρχει,” συμπληρώνει. “Έναν κόσμο που υπάρχουν θήκες για ξίφη samurai στα αεροπλάνα, και είναι κάτι που δέχονται όλοι. 14χρονα κορίτσια μπορούν να τα πίνουν σε ένα club. Επειδή οι τελευταίες μου δουλειές είχαν στραφεί προς τον ρεαλισμό, θα ήταν ωραίο να επιστρέψω σε έναν κόσμο που δεν αφορά τις λέξεις.” 

Δείτε εδώ τη συνέντευξη:

Διαβάστε περισσότερα για: ,