Τα νέα πόστερ του "The Divergent Series: Allegiant" είναι πιο προσωπικά από ποτέ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα νέα πόστερ του “The Divergent Series: Allegiant” είναι πιο προσωπικά από ποτέ

Ειδήσεις | 22-12-2015 |

Τα πρώτα πόστερ του τρίτου μέρους της “Τριλογίας της Απόκλισης”, στον πρωτότυπο τίτλο “The Divergent Series: Allegiant” βγήκαν στη δημοσιότητα και συναντάμε τους δύο ήρωες των Shailene Woodley και Theo James, σε τρυφερές αγκαλιές.

Στο Allegiant, η Tris (Shailene Woodley) και ο Four (Theo James) θα βρεθούν σε έναν νέο κόσμο, ακόμα πιο επικίνδυνο από τον προηγούμενο. Επίσης στο cast έχει προστεθεί ο Jeff Daniels.

Μετά τις αποκαλύψεις του Insurgent, η Tris πρέπει να ξεφύγει με τον Four, και πρέπει να περάσουν το τοίχος που κλείνει το Σικάγο. Για πρώτη φορά, θα αφήσουν τη μόνη πόλη και τη μόνη οικογένεια που έχουν γνωρίσει. Οι παλιές αποκαλύψεις γρήγορα θα δώσουν τη θέση τους σε νέες συγκλονιστικές αλήθειες, και οι δυο τους πρέπει τάχιστα να αποφασίσουν ποιους μπορούν να εμπιστευτούν.

Το cast συμπληρώνουν οι Octavia Spencer, Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim, Rebecca Pidgeon, Xander Berkeley, Keiynan Lonsdale, Jonny Weston, Bill Skarsgård, Nadia Hilker, Andy Bean και Naomi Watts, με την ταινία να αναμένεται στις 18 Μαρτίου του 2016, για πρεμιέρα στις H.Π.Α.

Το τέταρτο μέρος, Ascendant, θα αρχίσει γυρίσματα μέσα στο 2016, για να βγει το 2017, και έτσι θα έχουμε μία ταινία τη χρονιά από το franchise, αρχής γενομένης από το 2013.

Δεν είναι γνωστό ακόμα, αν η Lionsgate, αποφασίσει να γυρίσει και το prequel βιβλίο της σειράς, με τίτλο “Four”, αν και κάτι τέτοιο δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη, δεδομένου του ότι με κάτι λιγότερο από 200 δολάρια στη παραγωγή των ταινιών, οι εισπράξεις των ταινιών μέχρι στιγμής κυμαίνονται γύρω στα 700 εκατομμύρια δολάρια.

The Divergent Series: Allegiant posters
The Divergent Series: Allegiant posters

Διαβάστε περισσότερα για: ,