Ο Ridley Scott μιλάει (επιτέλους) για το Alien: Covenant - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ridley Scott μιλάει (επιτέλους) για το Alien: Covenant

Ειδήσεις | 14-12-2015 |

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι τελικά ο τίτλος του Prometheus 2 επισήμως θα είναι το Alien: Covenant, με μία ιστορία που θα καταλήξει στην πρώτη ταινία του Ridley Scott το 1979. Το sequel θ’ ακολουθεί το σκάφος Covenant το οποίο θα ανακαλύψει έναν υποτιθέμενο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας σκοτεινός και επικίνδυνος κόσμος, με μόνο κάτοικο τον συνθετικό David (Michael Fassbender), τον επιζήσαντα της ερευνητικής ομάδας του Prometheus.

Αλλά τώρα έχουμε στα χέρια μας κάποιες λεπτομέρειες που θα κάνουν τους φανατικούς των πρώτων ταινιών, πολύ, πολύ χαρούμενους. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ridley Scott αποκάλυψε ότι θα επαναφέρει τα θρυλικά του τέρατα: “Θα τα έχουμε όλα. Αυγά, face-huggers, chest-bursters, και μετά το μεγάλο αγόρι μας.” 

Στο Prometheus είδαμε τεχνητά αυγά, νέα τέρατα, και την πρώιμη μορφή του xenomorph. Αλλά τώρα στο Alien Covenant θα δούμε ξανά τον αγαπημένο μας Alien, αλλά όχι μόνο για να ικανοποιηθεί το κοινό. Και ο Scott συνεχίζει: “Θα πάνε στον πλανήτη από όπου προήλθαν οι Μηχανικοί, και θα συναντήσουν το εξελίξιμο πλάσμα που εκείνοι δημιούργησαν. Γιατί το δημιούργησαν; Γιατί να δημιουργήσουν ένα τόσο φοβερό τέρας; Μοιάζει με κάτι μηχανικό, μοιάζει με κάτι σαν όπλο. Η ταινία θα το εξηγήσει αυτό, και θα επανασυστήσει τα aliens.” 

Σε ό,τι αφορά τα πόσα sequels πρέπει να περιμένουμε, η φήμη ότι θα δούμε άλλες 3 ταινίες, έρχεται να επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον σκηνοθέτη: “Προχωρώ στην επόμενη, η οποία αποτελεί άμεση σύνδεση με την πρώτη (Prometheus). Όταν τελειώσει αυτή, θα υπάρξει ακόμα μία, και μετά ακόμα μία, για να φτάσουμε να μπούμε από την πίσω πόρτα του Alien του 1979, και όλες οι απορίες θα λυθούν.” 

Εμείς απλά θα περιμένουμε, και θα ακολουθήσουμε φίλε μας Ridley.

Διαβάστε περισσότερα για: ,