Ο Josh Hutcherson μαζί με τον James Franco σε ταινία για το "Τhe Room" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Josh Hutcherson μαζί με τον James Franco σε ταινία για το “Τhe Room”

Ειδήσεις | 5-12-2015 |

Μετά τη σειρά ταινιών “The Hunger Games”, ο Josh Hutcherson κάνει στροφή 180 μοιρών προς την κατα-στροφή.

Μην ανησυχείτε, δεν έπαθε τίποτα, απλώς βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στη νέα ταινία “The Disaster Artist”, μαζί με James και Dave Franco. Η ταινία είναι κωμωδία που βασίζεται στην ιστορία πίσω από τα γυρίσματα του κλασικού καλτ πλέον “The Room”. Ενθουσιάστηκες; Έχει κι άλλο.

Ο James Franco θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ στο σενάριο δουλεύουν οι Scott Neustadter και Michael H. Weber. H ταινία ανιχνεύει πώς ο Tommy Wiseau βρήκε την ιδέα για να κάνει το “The Room”, το οποίο έχει κερδίσει τον τίτλο της χειρότερης ταινίας που γυρίστηκε ποτέ.  Ο James Franco, εκτός από τη σκηνοθεσία, θα αναλάβει να πρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον Wiseau, ενώ ο Dave Franco θα ενσαρκώσει τον Greg Sestero, που συμπρωταγωνιστούσε με τον Wiseau στην ταινία. Ο Hutcherson θα αναλάβει τον ρόλο του Philip Haldiman, που στο “The Room” υποδύθηκε τον Denny (τον φοιτητή γείτονα).

Ενώ πολλοί τη θεωρούν κακή ταινία, το καλτ κοινό της είναι ευρύτατο. Αίθουσες σε όλον τον κόσμο την προβάλλουν μέχρι σήμερα σε ειδικές μεταμεσονύκτιες προβολές Σαββατοκύριακα, στις οποίες το κοινό ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν (π.χ. με την ταινία “The Rocky Horror Picture Show”). Ευκαιρία να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου για την πιο καλτ χειρότερη ταινία όλων των εποχών, στα παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,