Ο Darren Aronofsky, δημιουργεί την "Σταθερή Πορεία", στο Παρίσι - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Darren Aronofsky, δημιουργεί την “Σταθερή Πορεία”, στο Παρίσι

Ειδήσεις | 2-12-2015 |

Στο Παρίσι, η πορείες αυτή την περίοδο απαγορεύονται για λόγους ασφαλείας. Δύο όμως καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για να δώσουν φωνή σε εκατοντάδες κόσμου που θέλουν να παλέψουν για τις κλιματικές αλλαγές. Ο Γάλλος καλλιτέχνης, JR, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε την μικρού μήκους “Ellis,” και ο Darren Aronofsky (“Black Swan,” “Requiem for a Dream”) συνεργάστηκαν για ένα σχέδιο τέχνης, με τίτλο “Standing March,” το οποίο προβάλλεται πάνω στο “Assemblée Nationale”, στο Παρίσι, και θα επαναπροβληθεί σήμερα το βράδυ.

Αυτή τη στιγμή στο Παρίσι έχουν συνάντηση κορυφαία στελέχη από όλον τον κόσμο, με σκοπό να μιλήσουν και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το φαινόμενο του θερμοκηπίου, με σκοπό να παραμείνει η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη στου 2 βαθμούς Κελσίου. Το βίντεο των καλλιτεχνών, δείχνει περισσότερους από 500 συμμετέχοντες, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή τους στην πρόοδο που σκοπεύει να επιτύχει η συνάντηση, πράγμα για το οποίο έχουν ήδη δηλώσει ότι είναι υπέρ των εργασιών της συνάντησης.

Η προβολή θα γίνει και σε άλλα μνημεία και κτήρια το Παρισιού μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου, τοποθεσίες που θα ανακοινωθούν από τους προσωπικούς λογαριασμούς των καλλιτεχνών στο Twitter.

Διαβάστε περισσότερα για: