Καθόλου Jar Jar Binks στο "Force Awakens" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Καθόλου Jar Jar Binks στο “Force Awakens”

Ειδήσεις | 8-12-2015 |

Ο Jar Jar Binks, το εκνευριστικό αμφίβιο, που κατάφερε να σου σπάσει όλο το νευρικό σύστημα το 1999, στο “The Phantom Menace”, δεν θα εμφανιστεί στο “The Force Awakens”, όπως επιβεβαίωσε η παραγωγός της ταινίας, Kathleen Kennedy.

Τεχνικοί και σκηνοθέτης δεν απαντούσαν σε αυτή την ερώτηση, αλλά καθώς η 18η Δεκεμβρίου, πλησιάζει, η Kennedy μας έδωσε τα ευχάριστα νέα: “Ο Jar Jar σίγουρα δεν είναι στην ταινία,” είπε και καταχειροκροτήθηκε.

Ο Binks και η εντελώς άτοπη Τζαμαϊκανή του προφορά, εκνεύρισαν πολλούς θεατές στην δεύτερη τριλογία του franchise. Ο επέμενε να τον κρατήσει για λόγους χιούμορ, και με σκοπό να γίνουν οι ταινίες φιλικότερες προς τα παιδιά. Με την διαφορά ότι σε ψηφοφορία που έγινε το 2006, ψηφίστηκε ως ο πιο εκνευριστικός κινηματογραφικός χαρακτήρας όλων των εποχών.

Η όλη ιδέα πάντως για την παρουσία του Jar Jar στο Force Awakens έχει να κάνει με το την θεωρία ότι εκείνος είναι ο μεγάλος κακός, master ακόμα και του Darth Sidius! Μια θεωρία, που όσο τρελή κι αν ακούγεται, είναι πιθανότατα αυτό που είχε στο μυαλό του για sequel ο ίδιος ο Lucas! Δείτε και το βίντεο που εξηγεί την θεωρία με βάση της παρουσία του Jar Jar στην prequel τριλογία:

https://www.youtube.com/watch?v=8yy3q9f84EA

 

 

Διαβάστε περισσότερα για: