Η βιογραφία του ράπερ, Tupac, βρήκε τον πρωταγωνιστή της, και είναι πραγματικά ολόιδιος – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η βιογραφία του ράπερ, Tupac, βρήκε τον πρωταγωνιστή της, και είναι πραγματικά ολόιδιος

Ειδήσεις | 26-12-2015 |

Η εμπορική επιτυχία του φετινού Straight Outta Compton έδειξε τον δρόμο για μελλοντικές βιογραφίες για τις ζωές των ράπερ, με μία βιογραφία να είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και δεν είναι άλλη από εκείνη του Tupac Shakur.

Η συζήτηση για το αν αυτή η ταινία θα γίνει ποτέ, λήγει κάπου εδώ, καθώς το TMZ μεταδίδει ότι ο Demetrius Shipp Jr., θα είναι εκείνος που θα ενσαρκώσει τον ράπερ στην ταινία που θα ονομάζεται “All Eyez On Me”. Ο ηθοποιός χρησιμοποίησε το twitter για να ανεβάσει φωτογραφίες από το γύρισμα:


Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, τουλάχιστον οι fans δεν θα έχουν παράπονο σχετικά με το αν ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, αν μοιάζει ή όχι. Το πρόβλημα όμως έγκειται αλλού, στο γεγονός ότι ο Shipp δεν έχει εμπειρία υποκριτικής. Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας προβληματίσει ακόμα, καθώς η ιστορία, και για να μιλήσουμε με πιο απτά στοιχεία, το Straight Outta Compton έχει πρωταγωνιστές που δεν είχαν ασχοληθεί ξανά με το επάγγελμα και κατάφεραν να επιτύχουν.

Πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, και τη διαμόρφωση του σεναρίου, δεν έχουμε ακόμα, αλλά οι υπέυθυνοι ισχυρίζονται ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε όλες τις πληροφορίες.