Η πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens αναστατώνει την λεωφόρο του Hollywood - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens αναστατώνει την λεωφόρο του Hollywood

Ειδήσεις | 12-12-2015 |

Σε ρυθμούς… Star Wars ζει και μεταφορικά και κυριολεκτικά η διάσημη λεωφόρος του Hollywood, αφού γίνονται διάφορες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να είναι δυνατές οι απαραίτητες εργασίες για την πρεμιέρα του The Force Awakens.

Αν και βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της ταινίας, ήδη εδώ και λίγες ημέρες η διέλευση αυτοκινήτων στην λεωφόρο έχει αποκλειστεί κατά μήκος τεσσάρων οικοδομικών τετραγώνων, όπου έχει στηθεί μια τεράστια λευκή τέντα, για τις ουρές που θα σχηματίσουν οι θεατές. Αναφερόμαστε σε μάλλον πρωτοφανείς προετοιμασίες, αν αναλογιστεί κανείς πως στην αντίστοιχη περίοδο της τελετής απονομής των Όσκαρ κλείνει μόλις ένα οικοδομικό τετράγωνο.

H Disney και η Lucasfilm δεν έχει ανακοινώσει ακόμη σε ποιους κινηματογράφους θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα, άλλα αν κρίνουμε από την περιοχή που έχει αποκλειστεί, αυτή περιλαμβάνει τρεις: το διάσημο Dolby Theatre, όπου πραγματοποιείται και η τελετή απονομής των Όσκαρ, το El Capitan και το TCL Chinese Theater.

Μπορεί τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να περάσουν από τα συγκεκριμένα σημεία, άλλα δεν ισχύει το ίδιο και για τους πεζούς, αφού τα πεζοδρόμια παραμένουν ανοικτά για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων της περιοχής. Ανάμεσα στους διερχόμενους πεζούς, μπορεί να πετύχει κανείς μέχρι και πλανόδιους μουσικούς, που πιστοί στο πνεύμα των ημερών, παίζουν δικές τους εκτελέσεις του διάσημου μουσικού θέματος της ταινίας, ενώ τα παιδιά αγόραζαν μπαλόνια που – υποτίθεται πως – έμοιαζαν με φωτόσπαθα.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,