Η νέα ταινία του Guy Ritchie, για τον Βασιλιά Αρθούρο, θα αργήσει. Κι άλλο... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα ταινία του Guy Ritchie, για τον Βασιλιά Αρθούρο, θα αργήσει. Κι άλλο…

Ειδήσεις | 22-12-2015 |

Προς απογοήτευση όλων μας, η ταινία του Guy Ritchie σχετικά με τον Βασιλιά Αρθούρο, King Arthur: Knights Of The Round Table, θα καθυστερήσει 8 ολόκληρους μήνες, και συγκεκριμένα από το Καλοκαίρι του 2016, όπως είχε ανακοινωθεί θα βγει τον Φεβρουάριο του 2017.

Ο αρχικός σχεδιασμός, για την ταινία με πρωταγωνιστή τον Charlie Hunnam, είχε ημερομηνία εξόδου τις 22 Ιουλίου το 2016, αλλά η Warner Bros. σε μία κίνηση τακτικής την τοποθετεί στις 17 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους. Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει με την πίστη στην ταινία, αλλά με το γεγονός ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει καλά στις αίθουσες, αν βγει μέσα στη χειμερινή περίοδο.

Μαζί με τον Hunnam θα δούμε τους Jude Law, Àstrid Bergès-Frisbey, Katie McGrath, Djimon Hounsou,Eric Bana, Mikael Persbrandt, και Annabelle Wallis, και λέγεται πως αυτή θα είναι η πρώτη από τις 6 ταινίες που θα βγουν. Πάντως η Warner, μετά και τα “Sherlock Holmes”, φαίνεται να έχει εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη.

Η υπόθεση του King Arthur: Knights Of The Round Table, θέλει τον Αρθούρο να είναι νεαρός, και να τριγυρνάει στο Λονδίνο μαζί με τη συμμορία του, μέχρι να βρει το Excalibur, και μαζί με αυτό να ανακαλύψει και το μέλλον του. Θα πρέπει τότε να λάβει σκληρές και σοβαρές αποφάσεις, καθώς με τη βοήθεια της μυστηριώδους, Guinevere, θα πρέπει να κατακτήσει την τέχνη της ξιφασκίας, να παλέψει με τους δαίμονες του και να εκθρονίσει τον τύραννο Vortigern, ο οποίος του έκλεψε το στέμμα και είναι και υπεύθυνος για τον θάνατο τον γονιών του.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,