Η αναζήτηση για τον νέο Han Solo για το spin-off του Star Wars ξεκίνησε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η αναζήτηση για τον νέο Han Solo για το spin-off του Star Wars ξεκίνησε

Ειδήσεις | 7-12-2015 |

Όπως όλοι ξέρετε το καινούριο, έβδομο επεισόδιο του Star Wars έρχεται στις 24 Δεκεμβρίου στις αίθουσες στην Ελλάδα, μετά από κάποιες μικρές περιπέτειες και παρανοήσεις. Όμως η Disney δεν αγόρασε την Lucas Films μόνο για να βγάλει μια ταινία… έτσι ενώ εμείς θα βλέπουμε το Star Wars 7: The Force Awakens, την ίδια ώρα το Star Wars 8 προετοιμάζεται, ενώ το 2016 θα δούμε το πρώτο spin-off της σειράς με τίτλο Rogue One: A Star Wars Story, στο οποίο μάλιστα ίσως να δούμε και τον Darth Vader!

Το επόμενο spin-off μετά το Rogue One έχει ήδη αρχίσει την παραγωγή του και το θέμα του θα είναι η ζωή του Han Solo στην προ-Star Wars εποχή, κάτι που σημαίνει ότι ίσως να δούμε και τον Jabba the Hutt, με το σενάριο της ταινίας να μένει ωστόσο επτασφράγιστο μυστικό από τους παραγωγούς.

Οι οντισιόν για τον νέο Han λοιπόν έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter, και είναι μάλιστα εξαντλητικές με άπειρους ηθοποιούς να έχουν περάσει από τα πλατό για τον ρόλο. Κάποιοι από τους γνωστούς ηθοποιούς που θεωρούνται από τα φαβορί για τον ρόλο, είναι και οι εικονιζόμενοι: Ansel Elgort, Dave Franco, Tom Felton, Leo Howard, Logan Lerman, Jack Reynor, Max Thieriot, Miles Teller (Whiplash) και Rami Malek (Mr. Robot).

Σε κάθε περίπτωση η ταινία για τον Solo θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Γενάρη του 2017 και θα βγει στις αίθουσες τον Μάη του 2018, συνεπώς θα επανέρθουμε στο θέμα με παραπάνω πληροφορίες.