Οι 20 Καλύτερες Σειρές του 2015, από το Variety - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι 20 Καλύτερες Σειρές του 2015, από το Variety

TV, Αφιερώματα | 8-12-2015 |

Έχει έρθει η περιοχή όπου πρέπει να κάνουμε τους απολογισμούς της χρονιάς. Τι κρατάμε, τι πετάμε, τι είδαμε, τι δεν είδαμε, και κυρίως τι μας άρεσε και τι όχι. Και φανταστείτε πόσο δύσκολη δουλειά είναι να καταλήξεις στις 20 καλύτερες, όταν από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχουν κάνει πρεμιέρα 400 σειρές. Καλά διαβάσατε. Άλλες συνεχίστηκαν από προηγούμενες σεζόν, άλλες ήταν ολοκαίνουριες. Όπως και να έχει το Variety, κατέληξε στις 20 που για φέτος μονοπώλησαν τον ενδιαφέρον του κοινού και της κριτικής:  

“The Americans,” FX

americans

Το πώς μία σειρά σχετικά με κατασκόπους από τη Σοβιετική Ένωση, έχει καταφέρει να υπάρξει για τρεις σεζόν ίσως να είναι απορίας άξιο. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάθε χρόνο γίνεται πιο ενδιαφέρον, πιο συναρπαστικό και πιο πλούσιο συναισθηματικά, καθώς βρίσκει νέους τρόπους να συνδέει κατασκοπική πλοκή με τις ανθρώπινες σχέσεις. Αν δεν το έχετε δει, ποτέ δεν είναι αργά. 


“BoJack Horseman,” Netflix

Bojack2

Αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα. Ένα καταθλιπτικό άλογο και η περίεργη παρέα φίλων του, σε μία σειρά κινουμένων σχεδίων σχετικά με την κατάθλιψη και τις ψυχικές ασθένειες, μέσω καυστικού χιούμορ, και ακροτήτων. Φανταστείτε ένα Family Guy, με ανάλογο χιούμορ, αλλά με πιο σοβαρό τόνο. 

“Black-ish,” ABC

blackish1

Και αν σου έχουν λείψει οι sitcoms, και αν το μόνο που σου έχει μείνει είναι το “The Big Bang Theory”, πρέπει να τσεκάρεις την εν λόγω σειρά. Για άλλους η επιλογή αφορά όλο το cast. Για τους περισσότερους, η σειρά είναι ένα ρεσιτάλ της Tracee Ellis Ross. Εμείς θα συμφωνήσουμε και με τις δύο εκδοχές.  


“Fargo,” FX

fargo-(1)

Από τον Billy Bob Thornton, την σκυτάλη πήρε ο κωμικοτραγικός χαρακτήρας της Kirsten Dunst. Από την μία σεζόν στην άλλη, το “Fargo”, έγινε καλύτερο. Και η τρίτη σεζόν, ενδέχεται να είναι ακόμα και καλύτερη. 

Δες την υπόλοιπη λίστα στο tvfreaks.gr, κάνοντας κλικ εδώ.