H DC ετοιμάζει την κινηματογραφική της αντεπίθεση - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

H DC ετοιμάζει την κινηματογραφική της αντεπίθεση

Ειδήσεις | 29-12-2015 |

Η Marvel Studios έχει ξοδέψει τουλάχιστον μία δεκαετία για να δημιουργήσει το κινηματογραφικό της σύμπαν, με κάποιες από τις πιο δημοφιλής ταινίες.

Αλλά οι DC Comics και Warner Bros. δεν σκοπεύουν να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Με έναρξη την ταινία του Zack Snyder Man of Steel το 2013, μέσα στο 2016 θα ξεκινήσει ένα timeline με δύο ταινίες κάθε χρόνο μέχρι το 2020.

Πάμε λοιπόν παρέα να δούμε όλες τις ταινίες που πρέπει να περιμένουμε από τις εταιρείες:

2016

Batman v Superman: Dawn of Justice

Σαν μία άτυπη συνέχεια του Man of Steel, αυτή η ταινία του Zack Snyder υποτίθεται ότι θα θέσει τις βάσεις για ολόκληρο το σύμπαν της DC. Θα δούμε τον Batman (Ben Affleck) εναντίον του Superman (Henry Cavill), τον Lex Luthor (Jesse Eisenberg), και πολλούς ακόμα.

Suicide Squad

Suicide Squad – 5 Αυγούστου 

Πολλές ταινίες βασισμένες σε comic επικεντρώνονται στους ήρωες, αλλά η ταινία του David Ayer, Suicide Squad θα αφορά του “κακούς”. Μία ομάδα από κακοποιούς θα έχει την ευκαιρία να μειώσει την ποινή της, αν συμμετέχει σε μία μυστική υπηρεσία. Κάποιοι από αυτούς θα είναι ο Joker (Jared Leto) και η Harley Quinn (Margot Robbie).

2017

Wonder Woman

Wonder Woman – 3 Ιουνίου

Τοποθετημένο στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το film θα έχει την Gal Gadot, σαν Πριγκίπισσα Diana, η οποία από μέγιστη μορφή των Αμαζόνων, θα γίνει η αγαπημένη θηλυκή φιγούρα της DC.

Justice League Part One

Justice League Part One – 17 Νοεμβρίου 

Η πρώτη ομαδική ταινία των ηρώων της DC, θα έρθει στις αίθουσες σε περίπου 2 χρόνια, με εκείνους να προσπαθούν να εμποδίσουν έναν κακοποιό που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Η ταινία θα έχει σκηνοθέτη τον Zack Snyder, και οι φήμες θέλουν να εμφανίζονται επί της οθόνης, Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg, Aquaman και Green Lantern.

2018

The Flash

The Flash – 23 Μαρτίου 

Μετά την επιτυχημένη του τηλεοπτική πορεία, ο Barry Allen θα αποκτήσει την δική ταινία, με τον σεναριογράφο Seth Grahame-Smith να φημολογείται ότι θα αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Aquaman

Aquaman – 27 Ιουλίου 

Το 2018, με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa και σκηνοθέτη τον James Wan, θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ατλαντίδα, με άγνωστη ακόμα πλοκή.

2019

Shazam

Shazam – 5 Απριλίου 

Μετά από χρόνια προετοιμασίας, θα δούμε ταινία για τον Shazam. Φημολογείται ότι θα είναι μία πιο χιουμοριστική ταινία από τις υπόλοιπες της DC, με την πλοκή να επικεντρώνεται σε ένα νεαρό αγόρι, τον Billy Batson, ο οποίος μπορεί να μεταμορφωθεί σε ενήλικο μάγο. Σκηνοθέτη δεν έχουμε ακόμα, αλλά ξέρουμε ότι ο κακός της ταινίας θα είναι ο Dwayne Johnson.

 Justice League Part Two

Justice League Part Two – 14 Ιουνίου 

Με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά, η DC σχεδιάζει ήδη το δεύτερο μέρος του Justice League, και πάλι με τον Zack Snyder στην σκηνοθεσία. Ακόμα βέβαια είναι άγνωστο ποιοι από τους ήρωες θα επιστρέψουν, ή ποιοι ακόμα θα προστεθούν.

2020

Cyborg

Cyborg – 3 Απριλίου 

Η ιστορία θα αφορά τον Victor Stone, έναν χαρισματικό νεαρό παίκτη του αμερικανικού football, ο οποίος δέχεται την προσοχή των πάντων εκτός του επιστήμονα πατέρα του, Silas Stone. Ο Victor βρίσκεται στο εργαστήριο όταν θα συμβεί ένα ατύχημα, ο πατέρας του για να τον σώσει θα τον μετατρέψει σε ανθρωποειδές.

Green Lantern Corps

Green Lantern Corps – 19 Ιουνίου 

Μπορείς να ξεχάσεις την ταινία του 2011, όσο δύσκολο και αν είναι, καθώς θα το πάμε το θέμα από την αρχή. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πως θα κινηθεί το σενάριο, με τα πάντα να εξαρτώνται από το πως θα παρουσιαστεί ο ήρωας στο “Justice League”.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,