Έρχονται prequels για το Hunger Games - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχονται prequels για το Hunger Games

Ειδήσεις | 9-12-2015 |

Η τριλογία που έγινε τετραλογία τέλειωσε και είδαμε πλέον στις αίθουσες το τελευταίο κεφάλαιο των Αγώνων Πείνας με την Katniss Everdeen στο Hunger Games Mockingjay Part 2. Όμως η Lionsgate, εταιρία παραγωγής του franchise, δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει το franchise της, απλά επειδή τέλειωσαν τα βιβλία. Ο Michael Burns, αντιπρόεδρος της εταιρίας, συνέκρινε χτες το Hunger Games με τον Harry Potter, λέγοντας ότι αυτές οι σειρές δε μπορούν να πεθάνουν.

“Αυτό που έλειψε στους περισσότερους από τις τελευταίες δύο ταινίες ήταν ότι δεν είχαμε αρένες, αν όμως πάμε πίσω στο χρόνο στα Hunger Games θα δούμε και πάλι αρένες!” είπε ο Burns, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο prequels που θα δείχνουν προηγούμενους Αγώνες.

Προφανώς ο Burns είτε δεν έχει δει, είτε θαύμαζε λάθος χαρακτήρες στην τετραλογία των Hunger Games, μιας και κακοί ήταν αυτοί που αρέσκονταν στα παιχνίδια και οι βολεμένοι του Καπιτωλίου απολάμβαναν τις ωραίες φορεσιές και τους σκοτωμούς της Αρένας.

Το σίγουρο είναι ότι με τα Hunger Games δε ξεμπερδέψαμε, όμως μακάρι τουλάχιστον η ιδέα του Burns να μην είναι αυτή που θα υπερισχύσει, μιας και το σύμπαν των Hunger Games έχει άλλα ενδιαφέροντα, χαρακτήρες και ιστορίες που θα μπορούσαν να ειπωθούν στην μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα για: ,