Αυτό είναι το... "sequel" του Μόνος Στο Σπίτι με πρωταγωνιστή τον Macaulay Culkin - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αυτό είναι το… “sequel” του Μόνος Στο Σπίτι με πρωταγωνιστή τον Macaulay Culkin

Ειδήσεις | 18-12-2015 |

Ας αρχίσουμε από τα βασικά: φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε σε ποια ταινία αναφερόμαστε. Το Μόνος Στο Σπίτι για τα Χριστούγεννα είναι ότι ο Ιησούς από την Ναζαρέτ το Πάσχα, η ταινία/σειρά δηλαδή που σίγουρα θα δεις κάποια στιγμή, σε κάποιο κανάλι (και) αυτές τις γιορτές. Έχετε φανταστεί ποτέ, πως μπορεί να εξελίχθηκε η ζωή του μικρού Kevin μετά τις ταινίες; Και δεν μιλάμε για τον πρωταγωνιστή Macaulay Culkin, που είναι ένα από τα παιδιά-θαύματα του Hollywood, η καριέρα και η ζωή του οποίου βυθίστηκε, άλλα στον ίδιο τον χαρακτήρα.

Πως μπορεί να εξελίχθηκε σαν προσωπικότητα ο Kevin, ένα παιδί που οι γονείς του… συνήθιζαν να τον ξεχνούν και έπρεπε μόνος του να αντιμετωπίζει αδίστακτους ηθοποιούς; Πως είναι ο ενήλικας Kevin; Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο, που μπορείς να το χαρακτηρίσεις και… sequel των ταινιών:

Το παραπάνω βίντεο είναι το πρώτο επεισόδιο μιας νέας κωμικής web σειράς, όπου ο ηθοποιός-μουσικός-παραγωγός Jack Dishel, υποδύεται έναν ανυποψίαστο επιβάτη ταξί, που απ’ ότι καταλαβαίνουμε θα πέφτει πάνω σε περίεργους οδηγούς…

Και μιας που αναφερθήκαμε σε αυτές στην αρχή, θυμηθείτε 7+1 αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες Ταινίες!