Ξέρεις πόσο χρήματα θα βγάλει ο Robert Downey Jr. για το "Infinity War"; Πολλά... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ξέρεις πόσο χρήματα θα βγάλει ο Robert Downey Jr. για το “Infinity War”; Πολλά…

Ειδήσεις | 16-11-2015 |

Μία φήμη που ακούγεται περισσότερο το τελευταίο καιρό, αφορά το μέγεθος της παραγωγής για τα Avengers: Infinity War Part One και Avengers: Infinity War Part Two, και μέσα σε αυτήν μιλάμε και για το πόσο το οποίο θα πάρει ο Robert Downey Jr. Μέχρι στιγμής από τη συμμετοχή του σε ταινίες της Marvel, ο ηθοποιός έχει εξασφαλίσει 80 εκατομμύρια δολάρια για τα Avengers: Age of Ultron και Captain America: Civil War, και φημολογείται ότι κέρδισε 75 μόνο για το Iron Man 3.

Έχει γίνει γνωστό ότι η παραγωγή των δύο Avengers: Infinity War ανέρχεται στο πόσον του 1 δις δολαρίων, με 400 εκατομμύρια να είναι αυτά που θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν σεναριογράφος, σκηνοθέτης και οι βασικοί ηθοποιοί. Από το ποσό αυτό ο Downey θα πάρει κάτι λιγότερο από 200 εκατομμύρια, σαν να λέμε τα μισά.

Και μπορεί το ένα δις να σας φαίνεται τεράστιο ποσό για παραγωγή, αλλά σκεφτείτε ότι ένα μεγάλο μέρος αυτού του ποσού προορίζεται για την διαφημιστική καμπάνια της ταινίας, συν τους φόρους που πρέπει να πληρώσει η εταιρεία παραγωγής. Και επίσης αρκετά χρήματα δίνουν οι χορηγοί, για να μπορούν να έχουν τα προϊόντα τους μέσα στην ταινία. Παράδειγμα, η παραγωγή του Man of Steel εξασφάλισε κάτι παραπάνω από 170 εκατομμύρια, μόνο από σπόνσορες.

Μιλάμε για μία περίπτωση τα “παίρνω γιατί στα φέρνω”. Και μπορεί από τη μία να φαντάζει άδικο (δεδομένης της όλης συζήτησης για μισθολογική ισότητα στο Hollywood), από την άλλη ο Downey ξέρει να προωθεί τον εαυτό του.

Η συνέχεια επί του λογιστηρίου…

Διαβάστε περισσότερα για: ,