Το sequel του «Prometheus» αλλάζει ξανά τίτλο και ορίζει ημερομηνία γυρισμάτων - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το sequel του «Prometheus» αλλάζει ξανά τίτλο και ορίζει ημερομηνία γυρισμάτων

Ειδήσεις | 14-11-2015 |

Ακριβώς τρία χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας «Prometheus» όπου μας ξενάγησε στον πρόγονο των Aliens, ο δημιουργός της ταινίας αποφάσισε να αλλάξει ξανά τον τίτλο καθώς και την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ο Ridley Scott αλλάζει για τρίτη φορά τον τίτλο και ονομάζει πλέον το εγχείρημα του «Aliens: Covenant». Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2016, ενώ η ταινία φημολογείται να βγει στις αίθουσες στις 30 Μαΐου 2017.

Στο επερχόμενο φιλμ θα δούμε ξανά την παρμένη «ιδέα» από τον μυθικό ήρωα του Προμηθέα, όπου έκλεψε την φωτιά από τους θεούς, ώστε να την προσφέρει στους ανθρώπους και τιμωρήθηκε για την πράξη του.

Στο sequel θα δούμε κάτι ανάλογα στις βιβλικές αναφορές της «πτώσης του ανθρώπου», όπως είδαμε αρχικά, όπου αυτή τη φορά, μέσα από αρκετές θρησκείες θα δούμε μια συμφωνία, ανάμεσα στην ανθρωπότητα και τον Θεό.

Μετά και από το τελευταίο εγχείρημα του Scott, το εξαίσιο «The Martian», ανυπομονούμε για τον τρόπο όπου θα «στηθεί» η συμφωνία, μέσα από σίγουρα όμορφα τοπία και μυσταγωγική εμπειρία ως προς την εκάστοτε πράξη.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,