Το επικό franchise του Stephen King, "The Dark Tower", (μάλλον) βρήκε τον πρωταγωνιστή του - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το επικό franchise του Stephen King, “The Dark Tower”, (μάλλον) βρήκε τον πρωταγωνιστή του

Ειδήσεις | 17-11-2015 |

Ακόμα μία παραγωγή που έχει περάσει από 40 κύματα είναι εκείνη της κινηματογραφικής μεταφοράς της επταλογίας του Stephen King, “The Dark Tower”. Με σχεδιασμό να μεταφερθεί στον κινηματογράφο, αλλά και στην τηλεόραση από τις Sony Pictures και MRC, η ιστορία αφορά τον πιστολέρο Roland Deschain, και τις περιπέτειες του σε έναν μυθικό κόσμο γεμάτο μαγεία και τέρατα.

Την σκηνοθεσία για το πρώτο κεφάλαιο έχει αναλάβει ήδη ο Nikolaj Arcel, ο σκηνοθέτης του Σουηδικού “Girl with the Dragon Tattoo“, σε διασκευή των Akiva Goldsman (A Beautiful Mind, I am Legend) και Jeff Pinkner (The Amazing Spiderman 2).

Μέχρι πρότινος τα επικρατέστερα ονόματα ήταν αυτά των Russell Crowe και Javier Bardem, αλλά πλέον οι πιθανότητες, αλλά και οι πληροφορίες θέλουν τον επίσης κάτοχο Oscar Matthew McConaughey, να αναλαμβάνει τον ρόλο του Roland. Ο ηθοποιός έχει ήδη στα χέρια του το σενάριο και βρισκόμαστε εν αναμονή της οικονομικής πρότασης που θα του κάνει η Sony.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016, με την ταινία να βγαίνει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,