Πρώτο trailer για το «Fifty Shades of Black» - η παρωδία της δημοφιλής ταινίας του κύριου Grey - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο trailer για το «Fifty Shades of Black» – η παρωδία της δημοφιλής ταινίας του κύριου Grey

Ειδήσεις | 21-11-2015 |

Για το «Fifty Shades of Black» γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό. Έφθασε η στιγμή να απολαύσουμε το πρώτο trailer της ταινίας – παρωδίας.

Η ιστορία είναι βασισμένη στο δημοφιλές «Fifty Shades of Grey» που περιγράφει τον έρωτα ανάμεσα στον δισεκατομμυριούχο Christian και την συνεσταλμένη φοιτήτρια φιλολογίας Ana που έκοψε αμέτρητα εισιτήρια ανά τον κόσμο.

Μετά λοιπόν από την ιστορία του διάσημου κινηματογραφικού ζευγαριού, ήρθε η σειρά να υποδεχθούμε και την παρωδία της, ως παράδοση στους αμερικανικούς κύκλους.

fifty-shades-of-black-poster

 

Η θορυβώδης επιρροή, τόσο θετική όσο και αρνητική που είχε στον κόσμο το «Fifty Shades of Grey», δεν θα μπορούσε να σταματήσει τους παραγωγούς παρωδίας, που όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι όσο καυστική αλλά και διασκεδαστική γίνεται.

Οι πρωταγωνιστές ακολουθώντας την αρχική ταινία, γνωρίζονται ερωτεύονται και περνούν αμέτρητες προκλήσεις γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Η σκηνή του κόκκινου δωματίου, φέρνει μια καυστικότατη αναφορά σε ταινίες που αναφέρονται σε έγχρωμους πληθυσμούς.

Και επειδή ξέρουμε ότι αρκετοί από εσάς δεν ευχαριστηθήκατε την αρχική ταινία, ίσως η παρωδία να είναι ότι πρέπει, ενώ εσείς που αγαπάτε την ιστορία, αντιμετωπίστε την παρωδία με άπλετο χιούμορ.

Τι και αν ο κόσμος μπορεί (ή όχι) να έχει χορτάσει παρωδίες, εμείς πάντως θα το τσεκάρουμε!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,