Πρώτο κλιπ με Benedict Cumberbatch από τα γυρίσματα του «Doctor Strange» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο κλιπ με Benedict Cumberbatch από τα γυρίσματα του «Doctor Strange»

Ειδήσεις | 7-11-2015 |

Γνωρίζοντας πλέον πως ο επόμενος μεγάλος ρόλος του Benedict Cumberbatch θα είναι να ενσαρκώσει τον γνωστό κόμικ ήρωα με υπερδυνάμεις τον «Doctor Strange», ιδού το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο γνωστός βραβευμένος ηθοποιός ενσαρκώνει στην μεγάλη οθόνη, τον Stephen “Doctor” Strange έναν αφοσιωμένο χειρούργο όπου μετά από ένα ατύχημα αποκτά υπερδυνάμεις. Η ζωή του πλέον θα αλλάξει για πάντα.

Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο από τα γυρίσματα της ταινίας στο Νεπάλ, ο Stephen Strange βρίσκεται απέξω από έναν ναό κρατώντας ένα σημειωματάριο. Έχει απλή εμφάνιση και φαίνεται λίγο «ζαλισμένος».

doctor-strange-set-mysterious-hooded-figure

Λογικό όμως, αφού μόλις έχει αποκτήσει δυνάμεις και το ταξίδι που πραγματοποιεί σε αυτή τη πόλη, θα έχει μεγάλη σημασία για εκείνον και για την μετέπειτα πορεία του. Μετά λίγο εμφανίζεται στο προσκήνιο ένας μυστήριος άνδρας φορώντας ένα σακάκι και περπατώντας στον ίδιο δρόμο με τον Strange.

 CTDLiGdVEAAw8US

Ύποπτο όσο φαίνεται, αναμένουμε περισσότερα νέα σχετικά με την νέα franchise ταινία που μέλει να μας μαγνητίσει.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες των Η.Π.Α. τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ κοντά στον Benedict Cumberbatch συμπρωταγωνιστούν οι : Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,