Πρώτες Φωτογραφίες από το spin-off του Harry Potter - θεατρικό sequel στα σκαριά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες Φωτογραφίες από το spin-off του Harry Potter – θεατρικό sequel στα σκαριά

Ειδήσεις | 4-11-2015 |

To Fantastic Beasts and Where to Find Them, ή αλλιώς το spin-off / prequel του Harry Potter έρχεται σε λίγο καιρό στις οθόνες μας και πλέον έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή αυτών, τον πρωταγωνιστή της ταινίας  Eddie Redmayne.

Η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούν επίσης Colin Farrell, Samantha Morton και Ezra Miller, θα είναι μόνο η αρχή μιας τριλογίας που θα αποτελέσει την μεταφορά στο σινεμά του βιβλίου της συγγραφέα του Harry Potter J.K. Rowling. Η ταινία θα αποτελεί την μεταφορά στο σινεμά των περιπετειών του βιβλίου που διδάσκονται οι μαθητές του Hogwarts με τον ίδιο τίτλο. Η ταινία ακολουθεί τον συγγραφέα του βιβλίου Newt Scamander (Redmayne) στις περιπέτειες του!

Η πρώτη ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2016 με τα δύο sequel να ακολουθούν το 2017 και 2018.

Στο μεταξύ οι fans  του μικρού μάγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια βέρσιον του ήρωά τους σε κάτι σαν θεατρικό sequel των ταινιών. Συγκεκριμένα η συγγραφέας των βιβλίων θα ανεβάσει στο θέατρο την παραγωγή “Harry Potter and the Cursed Child” στο οποίο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Harry Potter, 19 χρόνια μετά από το τελευταίο βιβλίο. Η υπόθεση στο θεατρικό θέλει τον ενήλικα πλέον Harry να μπαίνει σε περιπέτειες μαζί με τον μικρό του γιο. Το θεατρικό θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2016 στο Λονδίνο.

Δείτε της φωτογραφίες που αποκάλυψε πρώτο το Entertainment Weekly:

fantastic-beasts-07

fantastic-beasts-06

fantastic-beasts-05

fantastic-beasts-04

fantastic-beasts-02

fantastic-beasts-08

Διαβάστε περισσότερα για: , ,