Πρώτες φώτο με τον Jim Carrey στα γυρίσματα του True Crimes του Αλέξανδρου Αβρανά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες φώτο με τον Jim Carrey στα γυρίσματα του True Crimes του Αλέξανδρου Αβρανά

Ειδήσεις | 27-11-2015 |

H νέα ταινία του βραβευμένου για το Miss Violence στην Βενετία, Έλληνα σκηνοθέτη, ξεκίνησε ήδη γύρισμα στην Πολωνία και ήδη έχουμε τις πρώτε φωτογραφίες από την ταινία με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey.

Η πρώτη Αγγλόφωνη ταινία του Αβρανά θα έχει πέρα από τον Carrey στο cast της κάποια από τα πιο hot ονόματα του Ευρωπαϊκού σινεμά. Σημειώστε: Agata Kulesza, πρωταγωνίστρια πέρσι του Ida, η αγαπημένη Charlotte Gainsbourg του Nymphomaniac και τόσων άλλων, ο Aki Kaurismäki, ο Zbigniew Zamachowski από το Walesa: Man Of Hope, και ο Marton Czokas (The Equalizer, Sin City 2).

TrueCrimes2-thumb-630xauto-58693

Με τον Γιώργο Λάνθιμο λοιπόν να προβάλει τον Αστακό αυτή τη βδομάδα και να ετοιμάζεται για το The Favorite και πάλι με την μούσα του Rachel Weisz, ο Αβρανάς γίνεται ο δεύτερος στην σειρά Έλληνας σκηνοθέτης με πρωταγωνιστές στις ταινίες του τόσο μεγάλα ονόματα.

Η  ταινία που θα έχει τον τίτλο Τrue Crimes, δεν είναι μία δημιουργία του Αβρανά, όπως οι δύο προηγούμενές του, απλά εκείνος επιλέχτηκε για να αναλάβει την σκηνοθεσία στην ταινία που είναι Αμερικανική και Πολωνική παραγωγή, και σε σενάριο Jeremy Brock. Ο σεναριογράφος εμπνεύστηκε την ιστορία διαβάζοντας ένα άρθρο του David Grann στο New Yorker με τίτλο True Crimes – A Post-Modern Murder Mystery, το οποίο επικεντρώνεται σε μία έρευνα για φόνο στην Πολωνία, με την υπόθεση να μοιάζει πάρα πολύ με αυτήν ενός μυθιστορήματος.

Ο Brock δεν είναι ένας άγνωστος σεναριογράφος καθώς στο παρελθόν έχει γράψει τα σενάρια για τα Mrs Brown, The Last King Of Scotland και το Brideshead Revisited, ενώ για την συγκεκριμένη ταινία ταξίδεψε στην Πολωνία για να εμπνευστεί για το σενάριό του. Μάλιστα ο Αβρανάς βοήθησε σύμφωνα με τον Brock πολύ στο σενάριο από τότε που ανέλαβε τον ρόλο του σκηνοθέτη:

TrueCrimes6-thumb-630xauto-58697

“Δουλεύοντας με τους παραγωγούς Brett Ratner και David Gerson, αλλά και με πολύ σύντομους γάμους με διάφορους σκηνοθέτες, το σενάριο άρχισε να εξελίσσεται. Για μένα το να δουλεύω πάνω σε ένα άρθρο σημαίνει πολλή έρευνα. Με το που δουλέψαμε με τον Αλέξανδρο Αβρανά από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, το σενάριο απογειώθηκε γιατί υπήρξε νέα οπτική ανάμεσά μας. Είναι ένας τέλειος γάμος της αγγλοσαξωνικής μου νοοτροπία και της δικής του πιο ευρωπαϊκής προσέγγισης στο σινεμά” είπε ο σεναριογράφος.

Τα γυρίσματα της ταινίας τελειώνουν στις 20 Δεκεμβρίου και η post-production θα γίνει στο Βερολίνο αμέσως μετά.

Όλες οι φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί