Προς τι η απογοήτευση για το "The Hunger Games: Mockingjay – Part 2"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Προς τι η απογοήτευση για το “The Hunger Games: Mockingjay – Part 2”;

Ειδήσεις | 23-11-2015 |

“It’s all about the money” όπως λέει και το τραγούδι. Και από ό,τι φαίνεται μπορεί το προηγούμενο σαββατοκύριακο να ήταν καλό για το τελευταίο κεφάλαιο των “Αγώνων Πείνας”, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ιθύνοντες να αισθάνονται απογοητευμένοι.

Η τελευταία προσθήκη, το “Mockingjay – Part 2”, σηματοδότησε το χαμηλότερο άνοιγμα από όλες τις ταινίες της σειράς για το πρώτο σαββατοκύριακο, με 101 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Και μπορεί η “Studio Lionsgate” να επισημαίνει ότι μόνο 34 ταινίες στην ιστορία έκαναν ντεμπούτο πάνω από το εκατομμύριο στην κινηματογραφική ιστορία των Η.Π.Α., αλλά οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Το άνοιγμα της ταινίας μειώθηκε κατά 17% από το “Part 1“, το οποίο σημείωσε 121 εκατομμύρια, και 36% πτώση από το “Catching Fire”, με 158 εκατομμύρια το 2013.

Σε όλο αυτό δεν έχουν βοηθήσει καθόλου οι κριτικές, καθώς οι πάντες απογοητεύτηκαν από το γεγονός ότι το τελευταίο κεφάλαιο χωρίστηκε στα δύο, δημιουργώντας έτσι το πιο αδύναμο κινηματογραφικά κεφάλαιο της τριλογίας. Μέχρι η ταινία να κλείσει τον κύκλο της, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα…

Διαβάστε περισσότερα για: ,